Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Baj az ha valaki leszarja a világot?
Figyelt kérdés
Én srácból vagyok,és leszarom a világot. Úgy általában mindent,és mindenkit. Leszarom. Nem tehetek róla,ilyen vagyok. Én vállalom magamat. Egyébként egyetlen embert nem szarok,az pedig önmagam. Imádom önmagamat, mindig csak a saját érdekeimet helyezem előtérbe. A többi emberrel nekem semmi bajom sincs,soha nem ártottam senkinek,csak egyszerűen leszartam őket. Nem utálok senkit,csak magamat szeretem nagyon. Most írhatnám,hogy egy kedves rendes fiú vagyok,aki minden lányt megbecsül,és komoly kapcsolatra vágyik..bla bla bla...de ez nem igaz! Én meg hazudni nem fogok,egyetlen jó tulajdonságom,az őszinteség,hogy vállalom magam. Itt vagyok fehéren feketén. Leszarom az embereket,önző vagyok,lusta,egoista. Egyébként remekül megvagyok,mert szerencsés ember vagyok azt csinálok amit csak akarok,jól élek. Nem érdekel semmi,csak önmagam. Szerintetek ez baj?
Ez nem baj. Sőt talán jó is hogy ilyen vagy ebben a mai világban. Talán csak igy lehet boldog az ember. Ha mindig számit mások véleménye akkor abból csak a szarság lesz meg a nemtudom mi legyen téma... Ha neked igy jó akkor élj igy boldogan... :)
2012. szept. 18. 12:21
2/22 anonim válasza:
nem egyáltalán nem baj, ha te így érzed jól magad
viszont a vége felé már nagyon idegesített a leszarom szó, amikor először leírtad akkor is értettem mire célzol nem értem miért kellett még 5x leírnod :D néha fogalmazhatnál kicsit változatosabban...de tudom: leszarod XD
2012. szept. 18. 12:27
3/22 anonim válasza:
Nekem aztán nem baj, azt csinálsz, amit akarsz... de nekem nem kellenél, az tuti.
2012. szept. 18. 12:27
4/22 anonim válasza:
De ha mindent leszarsz, akkor a csajokat is szard le és ne írogass ide! :D
2012. szept. 18. 12:28
5/22 A kérdező kommentje:
Ez afféle védekezési mechanizmus a világgal szemben.
Egyszer majdnem megtört a jég,de nem. Találtam egy lányt,akit végre érdemesnek találtam arra,h ne szarjam le,mivel még soha senkivel nem voltam kedves,így elég sok kedveskedhetnék gyűlt össze bennem,amit neki akartam adni,de még mielőtt megtehettem volna,kiderült,h nem kíváncsi rám. Így visszatértem oda,ahova elindultam,és újra leszarom a világot,és csak az élvezeteknek élek,talán még jobban mint azelőtt...
2012. szept. 18. 12:29
6/22 anonim válasza:
Nem baj,ha te így jól érzed magad.Amúgy én is ilyen vagyok:)
2012. szept. 18. 12:30
7/22 anonim válasza:
Hány éves vagy? 14-15-16?
Ellentmondás: lesz.arod a világot, de közben megkérdezed, hogy ez baj-e? Ha tényleg lesz.arnád, akkor ez a kérdés eszedbe se jutna!
2012. szept. 18. 12:32
8/22 anonim válasza:
Ismerek egy ilyen srácot. Nagyon el volt telve magával,mindenki utálta,többek között én is. Puszta előítéletből. De amikor megismertem valójában,rájöttem,h ez a leszarom dolog csak álca,és valójában hatalmas szíve van a srácnak,és nagyon szereti az embereket,csak nem akar tetszelegni,nem mutatja ki. Én összejöttem vele,és nagyon boldogok vagyunk. Egész eddig ezt a sok boldogságot csak nekem tartogatta,már 3 éve együtt vagyunk. Ez egyáltalán nem baj, csak hát elég unszimpatikusnak tűnhet a külvilág felé. Mintha az álszentnek lenne az ellentéte. Szerintem ha találsz egy lányt,akibe igazán beleszeretsz,azt jobban fogod szeretni,mint bármely más fiú a barátnőjét. Én már csak tudom. Tipikusan olyan vagy,hogy sokkal rosszabbnak látszol,mint amilyen vagy,és ez jó.:)))
2012. szept. 18. 12:37
9/22 anonim válasza:
Egy dolog van, amit sokan benéznek és ezen azért érdemes lehet elgondolkodni. Őszinteség. Az, hogy valaki őszinte még nem jogosítja fel, hogy bunkó is legyen. Sokan verik a mellüket, hogy de hát én csak őszinte vagyok, mekkora király arc vagyok már. És nem. Én is elég leszarom ember vagyok (hajlamos a hitetlenségre, negatívságra), ilyen a jellemem, de nem erőltetem ezt rá másokra és erőt veszek a nap egy jelentős szakaszában a leszarásomon, mert ezzel önző módon a közvetlen környezetemet aláznám meg, amire mi alapján lehetne jogom? Szóval szerintem nem az baj, hogy ilyen vagy, de hogy büszke vagy rá, az mindenképp.
26/F
2012. szept. 18. 12:37
10/22 anonim válasza:
Te egy egoista, nárcisztikus kis emo sz@rházi vagy. Ezzel tudod mi a baj? Hogy ez csak addig fog működni,amíg anyuci-apuci óvó szárnyai alatt vagy. de amint kilöknek a fészekből már nem fogsz mindent leszarni, sőt egy kib@szott nagyott fogsz csattani a betonon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!