Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Baj az ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Baj az ha valaki leszarja a világot?

Figyelt kérdés
Én srácból vagyok,és leszarom a világot. Úgy általában mindent,és mindenkit. Leszarom. Nem tehetek róla,ilyen vagyok. Én vállalom magamat. Egyébként egyetlen embert nem szarok,az pedig önmagam. Imádom önmagamat, mindig csak a saját érdekeimet helyezem előtérbe. A többi emberrel nekem semmi bajom sincs,soha nem ártottam senkinek,csak egyszerűen leszartam őket. Nem utálok senkit,csak magamat szeretem nagyon. Most írhatnám,hogy egy kedves rendes fiú vagyok,aki minden lányt megbecsül,és komoly kapcsolatra vágyik..bla bla bla...de ez nem igaz! Én meg hazudni nem fogok,egyetlen jó tulajdonságom,az őszinteség,hogy vállalom magam. Itt vagyok fehéren feketén. Leszarom az embereket,önző vagyok,lusta,egoista. Egyébként remekül megvagyok,mert szerencsés ember vagyok azt csinálok amit csak akarok,jól élek. Nem érdekel semmi,csak önmagam. Szerintetek ez baj?
2012. szept. 18. 12:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem akarok vájkálni a lelki világodban, de nem bírom ki, hogy ne írjam le...

Gondolom, te is érzed, hogy valójában nem vagy boldog és ez csak látszat megoldás a problémádra. Hajszolhatod te az élvezeteket, de addig nem leszel boldog, amíg ez a törés belülről szépen lassan emésztget. Hiába keresi valaki önmagán kívül az örömöket, végül mindig rájön, hogy ezek csak akkor maradandóak, ha belülről fakadnak.

2012. szept. 18. 13:07
 12/22 anonim ***** válasza:
legalább te szereted magadat, ha neked ez így jó akkor élj boldogan :D
2012. szept. 18. 13:13
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem baj, én is ilyen vagyok...én is teszek szinte mindenkire, bekaphatjàk az emberek:) Jo persze ha vki ràszorul, segitek, megértö vagyok, csalàdtagok, és a megmaradt 2-3 baràtom fontos, de a többi felölem meg is szünhet:) azért lettem ilyen, mert mindenhol szinte kivétel nélkül csak sza.rt kapok,mindenki lenéz, kiröhög, ba.sztat, edig nem vagyok egy rossz ember...Segiteni akarok, kiàllok egy elv mellett, én vagyok a sz@r-szemét! Ooldja meg akkor mindenki magànak ha ennyire kötsögök:) Aki megérdemli, seitek, a többi rohadjon meg:))

23L

2012. szept. 18. 13:21
 14/22 anonim ***** válasza:
az emberek szemetek velem, én miért ne legyek az? kivàgtam pàrszor a biztositékot, de tudod mit? Akinek nem tetszik, ne nézzen ràm, és kész:D Nagy ivbe lekullantom! Van csalàdom, gyerek is jön, minden, van mivel foglakozzak:) Én proàltam sokàig beilleszkedni, jo voltam a emberekhez, segitökész, ezek a fé.rgek meg lealàztak...:)Nem baj ha ilyen vagy, legalàbb nem vagyok egyedül:D és igen, volt gyerekszobàm:)
2012. szept. 18. 13:25
 15/22 anonim ***** válasza:

Valahol gond, igen... Egy bizonyos mértékig körülöttem is van egy burok, amin nem engedek át senkit, teszek mindenkire magasról. Viszont ettől még lehet az ember udvarias alapjáraton, mosolygós, akár előzékeny ha arról van szó. Egyszerűen az ismerősök körében szűrök. Aki nekem nem szimpatikus, azt lesz*rom, nem vagyok bunkó, de nem érdekel a problémája és ki is alakult valamiféle távolságtartás ezen emberek felől irányomba, ami így tökéletes.

Van párom, boldog vagyok vele. Vannak haverjaim, barátaim, velük is jól elvagyok. Kellenek emberi kapcsolatok, mert ha nincsenek, akkor csak a keserűség szól belőled!

2012. szept. 18. 13:35
 16/22 anonim ***** válasza:
Én befelé forduló ember vagyok és ha valami nem tetszik, mindig legelőször magamban keresem a hibát. Kár, hogy a többség nem így tesz...
2012. szept. 18. 13:41
 17/22 anonim ***** válasza:
ma 13:35 igy vagyok én is, a szükséges réteg meg van, a kis csalàdi, baràti burok, persze, ha meglàtok egy hajléktalant, adok neki pénzt vagy kajàt, az se baj, ha piàt vesz, csak hogy segitsek, hisz nekem is segitettek sokat. De ennyi. A többiek nem izgatnak, sokan voltak szemetek velem, ök bekap6jàk, ha kétmankoval jönnének elém se foglalkoznék velük, se azokkal akik, ha kiirom egy közösségi vagy egyéb oldalra, hogy "jo naot", elkezdenek hülyézni...azok is elàshatjàk magukat akik (politika) sirnak hogy jajj de rossz nekik, satöbbi, meg cigàny orbàn megmittudomén, de amint én is felszolalok, azonnal nekem àll mind, pedig ugyanazt mondom én is, mégis taszitja öket a pofàm! Azok forduljanak fel nyugodtan:)
2012. szept. 18. 13:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, csak önmagamat is utáltam ezért. Most meg nem tudok változni :S
2012. szept. 18. 13:48
 19/22 A kérdező kommentje:
Ja,hát engem soha nem bántott senki,és soha nem utált senki. Általában kedvelnek az emberek,mert tetszik nekik,h vállalom önmagam. Nem értem,mit foglalkoznak velem. Én tökéletesen boldog vagyok nélkülük is. Csajokkal dug6ok,külföldi luxusutazásokra járhatok,és nem csak apuci tolja a seggem alá a zsét,hanem én is keresek magamnak. Megállok a saját lábamon,és a jég hátán is megélek. Nekem is van néhány ember,akikben megbízom,vannak barátaim,de alapvetően leszarom a világot. Nincs szükségem senki segítségére,én boldogulok magam is,és tudom jól,csak magamra számíthatok,senki másra.!
2012. szept. 18. 13:53
 20/22 anonim ***** válasza:

17-es! Igen, így vagyok ezzel én is. Valahogy nekem is sikerült elérnem, hogy tartanak tőlem, akik csak a "kemény külsőt" látják, no meg az ellenségeim. Sosem voltam senkivel rosszban, nem vagyok az az ellenségeskedő típus, de azért így az egyetemen kivívták eme "szeretet" páran. Az ilyeneket olyan mértékben sz*rom le, hogy az sem érdekelne, ha megdögölne konkrétan, akár szép akár csúnya. Ettől függetlenül még ha egy idős néni alig bírja cipelni a táskáját és éppen egyirányba megyünk odaugrok és segítek, átadom a helyemet a buszon ha kell, stb. A párommal pedig mindent megosztok, nem zavar ha gyengének lát.

Kedves kérdező, azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy bizonyos mértékben másoknak is köszönheted, hogy vagy, hogy dolgozhatsz, hogy élhetsz. Akár a péknek, hogy van reggelid, vagy a gazdáknak, hogy kapsz a reggelid mellé tejet, esetleg a bolti eladónak, hogy ha kérsz 10 deka párizsit, akkor meg is kapod... A lényeg hogy oké, hogy valahol elvagy a magad világában, de azért az alapvető tisztelet mások felé nem árt... Azzal meg egyetértek, hogyha annyira őszintén tennél mindenkire, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést!

2012. szept. 18. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!