Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nem utáljátok ezt a "randis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem utáljátok ezt a "randis" világot?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy divat lett a randizás. Amikor pár találkából kell eldönteni, hogy igen kell, vagy kösz inkább nem.

De én ennél sokkal lassúbb típus vagyok. Én pár randiból nem tudok dönteni, hogy nekem a fiú megfelel-e. Az összes barátom úgy jó 2-3 hónap beszélgetés, sétálgatás után kezdet el vonzalmat ébreszteni bennem. Sok fiú megjátssza magát egy ideig. Aztán kezd felszínre törni az igazi énjük, ami sokkal vonzóbb mint a magukra erőltet maszk. És én ezt az embert akarom megismerni mielőtt döntenék.

Ezért kicsit rosszul esik, mikor az emberek azért lépnek tovább mert ha a harmadik randin sincs semmi (csók pl.) akkor veszett project. :(

Ti nem utáljátok ezt?

2012. szept. 16. 11:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én hozzászoktam, így, mivel jó emberismerő vagyok látom hamar valakin, hogy milyen. Könnyebb előre tudni, mit fog mondani, nemde? :)

20/F

2012. szept. 16. 11:55
 2/11 anonim ***** válasza:
68%

Én nem unom, mert 3 randim volt egész életemben...:S

azok is az utóbbi fél évben..

27/F

2012. szept. 16. 11:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha nem "randizol" hanem csak ismerkedsz...és barátokat gyűjtesz...és el tudod mélyíteni ezeket a barátságokat akkor nem kell rögtön megválasztani ki kell ki nem....

de ezt gyakorolni kell és nehéz dolog, tönkretehetsz vele egy csomó barátságot pillanatok alatt...kell hozzá valamennyi érzék is szerintem

2012. szept. 16. 11:57
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát voltak már olyan fiúk, akik a sablon szöveget nyomták... de ettől még nem tudom, hogy ő milyen.

Pár fiúról már kiderült, hogy mennyire értelmes, ha épp nem megfeszítve akarja előadni a Don Juant.

Talán ezért is szokott nekem a barátságból szerelem lenni. Én jobban szeretem ezt a spontán arcukat, az igazi önmagukat.

2012. szept. 16. 11:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
én ezt a randis világot maximum a szex és new york-ban érzem, egyébként nem igazán.
2012. szept. 16. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező!

Te most ezen miért csodálkozol? Mármint azon, hogy nem az igazi arcukat mutatják. Te nem vagy fiúból, elképzelni sem tudod, mit él manapság egy férfi.

"Legyél alfahím, legyél törzsfőnök, ugass le mindenkit, így kápráztasd el a lányt, úgy kápráztasd el a lányt!..."

Ez egyszerűen borzalmas! Senki nem mer már felszabadult és önmaga lenni, mert állandóan ezek a sz...ságok lebegnek a szeme előtt. És ráadásul ti is jócskán hozzátesztek, amikor felemelt orral, fancsali szájjal bevonultok valahová, szinte rátok van írva, hogy "ha nem vagy egy superman, akkor a közelembe se merjél jönni!"

és akkor ezek után még csodálkoztok, hogy mindeki szerepet játszik? Tudod te, hogy hányszor éltem már át azt, hogy beszélgetek egy lánnyal, magamat adom, vagyis szellemes vagyok, felszabadult, ő mosolyog is, aztán elköszön tőlem, mert megy a bunkó állatjához, mert ő a pasi a szemében és nem én.

Akkor most mégis mit vársz?

2012. szept. 16. 12:08
 7/11 anonim ***** válasza:
44%

"Az összes barátom úgy jó 2-3 hónap beszélgetés, sétálgatás után kezdet el vonzalmat ébreszteni bennem."

Én nem randizgatnék hónapokig olyasvalakivel, aki még vonzalmat sem ébresztett bennem.

2012. szept. 16. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem a világgal van a baj. Különbözőek vagyunk, én pl rögtön meg tudom mondani, hogy valaki vonzalmat ébreszt-e bennem. Egyébként pedig simán megmondhatod, ha valaki túl korán akar megcsókolni, hogy neked ez még korai lenne.

És ha te inkább annak a híve vagy, hogy barátságból alakul ki a szerelem, akkor ne randizgass, hanem barátkozz.

Olyan direktbe randim nem tudom, hogy hány volt életemben, szerintem egy kezemen meg tudnám számolni, főleg ismeretlenekkel nem volt még ilyen. Komoly kapcsolatom viszont már több is. Lehet máshogy is ismerkedni, pl valakivel találkozol egy nyaraláson, tanfolyamon, suliban stb, akkor már nem az van, hogy 2 órás randikon kelljen megismerned, hanem lehetőségetek van sokat és sokszor beszélgetni, megismerni egymást, mielőtt valami kialakul. Egyébként hiszed vagy nem, a legtöbb ember így ismerkedik, nem úgy, hogy valaki elhívja egy randira, aztán mégegyre...stb, hanem a saját környezetéből olyanokkal, akiket szegről-végről azért már eleve ismer.

2012. szept. 16. 12:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Én meg vágynék a randizásra, de egyszerűen nem úgy megy az ismerkedés, mint a Szex és New Yorkban ill mint az amcsi filmekben....

Mondjuk egy bizonyos kor után, nem lehet azt játszogatni, hogy na akkor én most 2-3hónapig csak lakáson kívül mozgalmas étteremben,moziban,színházban,kávézókban randizgatok,mert felnőtt érett embereknél már azért a testiség beleszól a dolgokba.Ha meg nincs vonzalom egyértelműen felesleges randizgatni a másikkal.

Kémia vagy van vagy nincs.Ha van kémia,már érdekel az illető, aztán vagy elijeszt, vagy mégjobban megtetszik a személyisége által.

2012. szept. 16. 12:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nem utálom. De ha te igen, akkor csak szimplán ismerkedj emberekkel, barátkozzatok, aztán akit vonzónak tartasz, azzal kezdj el kettesben is programokat szervezni meg ilyenek, és majd kialakul.
2012. szept. 16. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!