Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves, értelmes, humoros és figyelmes fiúk HOL vannak?
Hol lehet ismerkedni kedves, értelmes, tanult, jó humorú, figyelmes, és valamennyire jól kinéző 25+ srácokkal Budapesten? Valakinek van bármi ötlete?
Lassan kezdem feladni a reményt, hogy találok valakit. :S
Egyetemi éveim alatt akik szóba jöhettek volna azok mind boldog párkapcsolatban éltek már. Diszkóba nem járok, bár a rockot nagyon szeretem és a zene fontos dolog az életemben, rockkoncerteken és más eseményen sem sikerült ismerkednem.
Mindig szűkül a kör, 26 éves vagyok, tehát a velem egykorú v. kicsit idősebb srácok nagy része párkapcsolatban van, vagy már házasok is.
Pedig sok barátom mondta, hogy milyen kedves vagyok, okos vagyok, szép vagyok, jó alakom van, segítőkész és megértő vagyok stb, de már nem tudnak ezek érdekelni, annyira fogy az önbizalmam. :S
Az is felvidítana ha valaki leírná hogy hasonló cipőben járt és hosszú idő után mégis találkozott valakivel akivel most nagyon boldog.
Hehe. Gyakorlatilag leírtad a tökéletes férfi archetípusát. Hidd el az ilyenek és a női megfelelőik már foglaltak. Persze ha eléggé résen vagy ki lehet fogni jó partikat, de mivel úgy érzem te kicsit visszahúzódó vagy ezért erre nem sok esélyt látok.
Én férfiként egyébként ugyanezt érzem. Okos vagyok tehát szellemi leépülésem megakadályozandó jó volna ha a másiknak is helyén lenne az esze és azt se vetném meg ha szívesen pihentetném a tekintetem a barátnőmön. Ebből az okos-szép kombinációból viszont baromi kevés van, ez a kevés pedig felfelé válogat abból a nagyon kevés férfiból akik pedig én fölöttem állnak.
25/F/Bp.
Szia utolsó!
Köszi a véleményed!
Azért ne legyél kritikus önmagadhoz, olyan sok férfi sincsen aki intelligens, jól néz ki, humoros és megbízható is egyben - tehát gondolom, hogy jó esélyeid vannak, csak a neked megfelelő, okos+szép kombinációjú lányokat meg kell találni, amire bőven lesz még időd. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!