Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves, értelmes, humoros és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves, értelmes, humoros és figyelmes fiúk HOL vannak?

Figyelt kérdés

Hol lehet ismerkedni kedves, értelmes, tanult, jó humorú, figyelmes, és valamennyire jól kinéző 25+ srácokkal Budapesten? Valakinek van bármi ötlete?

Lassan kezdem feladni a reményt, hogy találok valakit. :S

Egyetemi éveim alatt akik szóba jöhettek volna azok mind boldog párkapcsolatban éltek már. Diszkóba nem járok, bár a rockot nagyon szeretem és a zene fontos dolog az életemben, rockkoncerteken és más eseményen sem sikerült ismerkednem.

Mindig szűkül a kör, 26 éves vagyok, tehát a velem egykorú v. kicsit idősebb srácok nagy része párkapcsolatban van, vagy már házasok is.

Pedig sok barátom mondta, hogy milyen kedves vagyok, okos vagyok, szép vagyok, jó alakom van, segítőkész és megértő vagyok stb, de már nem tudnak ezek érdekelni, annyira fogy az önbizalmam. :S

Az is felvidítana ha valaki leírná hogy hasonló cipőben járt és hosszú idő után mégis találkozott valakivel akivel most nagyon boldog.

2012. szept. 13. 01:19
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Ja 26/L vagyok :)
2012. szept. 13. 01:21
 2/25 anonim ***** válasza:

Én kb úgy vagyok, mint Te. Csak én nem lány vagyok. :D

Valahogy a nekem tetsző lányok mind foglaltak voltak. Mondjuk ehhez hozzájárult az is, hogy a közvetlen környezetemben (suli) nagyon kevés lány volt.

2012. szept. 13. 01:31
 3/25 anonim ***** válasza:

a jellemzésben megadott férfiak,a másik jellemzésben szereplő lányokat keresik,csak 5-6 évvel fiatalabb verzióban.

inkább 30 felett nézelődj olyan 40ig.

a tanult kikötésed,vagyis keressen jól,meg kb 99%ban szűkíti a lehetőségeidet.

2012. szept. 13. 01:33
 4/25 anonim ***** válasza:
te írtál nem rég egy másik kérdéshez is, ugye?
2012. szept. 13. 01:44
 5/25 anonim ***** válasza:
házasok vagyunk ;)
2012. szept. 13. 01:59
 6/25 A kérdező kommentje:

ma 01:33

nem írtam egy szóval sem, hogy tanult = keressen jól, nagy tévedés. Legyen értelmes és tudjon hozzászólni témákhoz ami engem érdekel (legyen az történelem, politika, sport stb.stb.). Nem azért keresek valakit hogy eltartson/fizessem helyettem is sok mindent, vegyen nekem ezt-azt, ki nem állhatom ezt a fajta női gondolkodást.

2012. szept. 13. 02:01
 7/25 A kérdező kommentje:

ma 01:44

ja, talált! :)

2012. szept. 13. 02:02
 8/25 anonim ***** válasza:
Én régen nagyrészt ilyen voltam, mára csak az értelem maradt, beleuntam hogy mindig lepattintottak a csajok. Magamból kiindulva azt mondom mindenhol találhatsz olyan fiúkat ami a kérdésben van, csak jóval tovább tart megtalálni őket mivel kihalófélben lévő faj:)
2012. szept. 13. 03:59
 9/25 anonim ***** válasza:

Keressen 30 és 40 között?Hát ez jó,én 25 vagyok de a saját korosztályom vonz,20-22 már elég gáz,ha belegondolok sokan közölük is hordoznak magukban egyfajta éretlenséget.

Kérdező igen szűkül a kör,de ez így jó,több szűrő nagyobb passzolást eredményezhet szerintem,azt kell megtanulni hogy melyik szűrő helyes és melyik feláldozható,ez nem egyszerű.

Nem tudom elhinni hogy az ismeretségi körödben nincs ilyen férfi.

2012. szept. 13. 05:01
 10/25 anonim ***** válasza:
Hát én is hasonló cipellőben járok 27 évesen, diszkó és hasonló nem játszanak. Nekem már barátaim nincsennek, meg ami azt illeti általánosságban, talán zárkózott is vaok. És igen, szűkűl a kör..de bíztos vaok benne, találsz valakit!
2012. szept. 13. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!