Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti felnéztek azokra a srácokra, akiknek sok skalpjuk van? Csak értelmes és őszinte válaszokat!
van benne logika amit mondasz, de úgyis azt fogják mondani most a csajok, hogy az a jobb ha kevesebbel volt.
23/F
24éves vagyok és még csak 1nővel voltam együtt!
Összesítés:
-11éve sportolok és 92kg vagyok, nem zsírban, elég komoly fizikumom van.(2év úszás, 7év kézi, 2év kondi+box)
-az arcom nem mondható csúnyának, de kifejezetten jóképű sem vagyok, inkább átlagos (semmi kizáró tényező)
-imádok hülyülni és húzni a nép agyát, mikor beiszok, akkor pörgök, egyszerűen megindul a vérem....(valami vadócság van bent, habár inkább buli csak olyan 2-3hetente)
-jelenleg elég jó munkám van, mérnök vagyok.
-van egy 750-es GSX-R-em, amit imádok és a csajok is megnézik!
-a legtöbb haverom, barátom tisztel, mert időben végeztem a mérnökit és kimagasló eredménnyel és emelett bulizni is volt időm és sportolni is!
-rossz tulajdonságom, hogy kedves vagyok a lányokkal és tisztelettudó, nem baszok össze vissza és értelmes dolgokról is szeretek beszélgetni!
-nincs sok haverom, de van 2igazi barátom, akikről tudom, hogy örökre beszélni fogok velük, még akkor is ha mind a 3-an a világ 3sarkában élünk!
Árnyoldal, szerintetek igen! Szerintem céltudatos élet, amit így akarok tovább élni, legfeljebb nem lesz családom!
A férfiak elismerően csettintenek egy ilyen hallatán talán. Bár manapság már a nők is gyűjtik a skalpokat...
Én egy nő vagyok, nem az össze, ezért csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Én nem nézek fel ilyen srácra. Biztos tud valamit, elismerem, egy éjszakás kalandra belefér, vagy arra, hogy akinek nem jó a kapcsolat, vagy ki akarja élni magát, de a biztonságot nem akarja ott hagyni, annak egy jó alternatíva. Hosszútávú kapcsoltban gondolkodóknál ez elég hátrányos helyzet, mert egy ilyen kapcsolathoz más adottságok kellenek, amit egy srácnak nem sikerült magában kialakítania. Nem ítélem el az ilyesmit, van rá igény és kereslet, de nekem nem kell. Én egy pasival voltam eddig, és nem vágyom egy éjszakás kalandokra sem. De hangsúlyozom, ez egy vélemény.
Talán a kedvesség és az, hogy látják a lányok, hogy szeretném őket és már az elején komolyan állok a dolgokhoz, ha megtetszik egy lány! Kevésbé kéne komolyan venni titeket és nem lenne szabad túlzottan az érzéseimre hallgatni!
Nem vagyok nagy csajozós, nekem nem elég az, hogy egy lánynak fúúú de jó teste van meg de nagy a melle!(itt jegyzem meg, hogy a kedves és ártatlanságot kisugárzó pofi nah az igen, azért oda vagyok):) Ha egy lány tetszik, akkor az egész egy az egyben tetszik, aki már akkor is megmozgatja a szívem és a fantáziám, ha ránézek!
Próbálkozni próbálkoztam, de valahogy nem jött össze, mindíg többször randiztam a lányokkal, nem zavartak el! Söt volt lány, aki két hónap után rámírt, hogy remélem nem haragszom rá és szeretne találkozni velem! Szóval valami reményt látnak bennem, de valahogy nekik nem jön ugyanaz, mint nekem!
Próbálkozott már nálam plázalány is, akinek olyan barátjai voltak:
-rendőr, aki verte nyilvános helyen,
-gyári munkás, aki eljegyezte, de mellette teherbe ejtett egy lányt.
Mondtam, hogy én más srác vagyok, nekem ez így más, akkor még egyetemista voltam ő már dolgozott olaszországban, azt sem értettem mit akarunk, mit akar tőlem...(se pénzem, még se munkám és a plázalányok nem buknak az ilyesmikre)
Ő mondta, hogy aranyos srác vagyok, de ezt sz..ba se veszik a nők és hogy azt érzi, mintha félnék tőle!(mert nem estem neki, mikor kitette a mellét, jó megnéztem, de nem vagyok olyan állati szinten, hogy akkor egyből jól meg..) Megegyeztünk, hogy nem illünk össze, neki más férfitípus kell, talán ezek a legjelentősebb momentumok!
Amúgy nem értem, az igényeimet nem akarom lejebb adni, mert nem szupermagasak, nekem egy tök egyszerű lány kell, akit szeretek és ő is engem és vonzódok hozzá és még beszélni is lehet vele!
Nem is akarok mindenkinek tetszeni!
Ezek a saját elvárásaim magammal szemben! Azt azért nem mondanám, hogy nincs meg bennem semmi egy komoly kapcsolatra!
Igazából örülök annak, hogy lefoglalom magam és nem azon mérgelődök, hogy miért nem jön össze! Inkább megpróbálok jó lenni a szakmámban, vagy elmegyek motorostúrára, vagy sportolok! Ez jót tesz nekem is és az önbizalmamnak is, mert ha megszeretek egy lányt és az visszautasít valahogy mindíg magamat okolom és magamban kersem a hibát!(ami hülyeség, csak rossz helyen próbálkoztam és kész)
De mindegy, válaszoljatok a kérdésre! Én csak annyit mondtam, hogy az én életem nem az élet árnyas oldala! Nem vagyok drogos, alkesz és dolgozok is! Vannak céljaim és szeretnék majd családot, amit vagy összehoz az élet, vagy nem!
És nem megyek bele 1éjszakás kapcsolatba, nem vagyok 17,18éves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!