Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti felnéztek azokra a srácokra, akiknek sok skalpjuk van? Csak értelmes és őszinte válaszokat!
Utolsó, kár volt magadra venned, most esett csak le, hogy az élet árnyas oldala kifejezés nem tetszik. A kérdés nem rólad szól, eleve a lányokat kérdeztem. Mindazonáltal te is egy normális ember vagy, nem drogozol, nem vered a nőket, nem ejted őket teherbe, mégis gondolom nem lenne ellenedre néha egy hétvégi numera... Ennek a magyarázatát keresem.
A lányoktól az értelmes válaszokat köszönöm.
Azt nem mondom, hogy nem, azért én sem vagyok búza! :)
De nem lenne elég, lehet 1-2 napig ellenék, de engem valahogy jobban megnyugtatna az a tudat amikor felkelek, hogy valaki fel fog ma hívni, akinek fontos vagyok, vagy fel fogom hívni és nagyon örül nekem.....
És nem vettem magamra! Csak akkor félreértettem az élet árnyas oldalát és lehet, hogy tényleg a sötét oldalon állok, de csak így tudom majd uralni a galaxist! :)
Egyetértek az utolsó válaszolóval,hogy nehezebb kiszúrni mit is akar valójában,nehezebb megbízni benne,pedig lehet az ifjúkora volt csak túl vad és azóta nem a "skalpokra" hajt.
De lehet ugyanilyen nehéz megbízni abban is,aki 30 éves fejjel még csak 2 nővel volt együtt és az addigi komoly kapcsolatai és gondolkodása ellenére most jutott el arra pontra,hogy igen élni és szórakozni kéne egy kicsit,most jöhetnek a "skalpok".
A 30 évesen 1-2 nővel volt dolga kategóriában inkább az az esélyes probléma,hogy nem dolgozta fel még a szakítást,pátyolgatni kell.(Persze nem kell,hogy legyen probléma)
A 30-40 nőn túli férfinak pedig sokszor már igen nehéz megfelelni.A mai normálisnak tűnő és épp elég jó dologgal dúsított szex sok esetben már nem elég nekik.Nem egy,nem két ilyen emberről hallottam és hát huhh a történetük és hogy mit kell mellettük bevállalni.
Szóval én inkább ettől tartanék.
Pátyolgatni...., ez hülyeség!
Egy nőbe beleszeretnek és utána rosszul esik, ha nem úgy alakul, de ezen egyre és egyre könnyebben túl jutnak a férfiak, mert a csalódás megkeserít és óvod magad ettől!
Ha nehezen esik leülni egy férfival megbeszélni a lelki gondját, akkor az a nő alkalmatlan egy komoly kapcsolatra és kész, még akkor is, ha a férfi 30éves, vagy több!
elismerem, jogos a kérdésed. tényleg imponáló valamennyire, ha több lánnyal is volt már a srác, mondjuk a 30-40 azért már kicsit megijesztene, de sokkal inkább ez, mintha csak 1-2 nővel lett volna. tény, hogy az a pasi vonzóbb, aki más csajoknak is kell(ett).
20L
Nos hát, őszinte válasz:
Mi van akkor, ha 30 évesen egy férfi tegyük fel még csak 2 nővel volt? Olyanba bele sem gondolnak az emberek manapság, hogy netán valaki csak komoly kapcsolatban tudja elképzelni a szexuális életet? Én nem írnék le ezért egy férfit sem, árnyoldalnak és lúzerségnek pedig végképp túlzás és alaptalan kikiáltani. Dehát.. kinek mi, ugye.
Erről ennyit.
És, hogy még őszintébb legyek, - bár tudom, hogy ezt úgy sem hiszi el senki, mert a nők ezen az oldalon úgyis össze-vissza hazudoznak és természetes, hogy mindenkinek a kigyúrt, 25 éves korára min. 50 nőt seggbetett izomagyak jönnek be =) - én sokkal inkább előnyben részesítek egy olyan embert, aki kevesebb nővel volt, mivel nem érezném magamat egy szánalmas numerának, egy újabb skalpnak, akit beilleszt szépen sorba a többi közé, mondván "ezt is megd*gtam".
Legőszintébb válaszom: Nem, nem nézek fel olyan férfiakra, akiknek sok skalpjuk van. Olyan férfira nézek fel, aki ténylegesen szereti, tiszteli és meg is tudja becsülni a barátnőjét, nem pedig mint dísztárgy kérkedik vele, hogy "na, a 28. 'minőségi nő' [milyen szánalmas kifejezés] is megvolt". És, ha ez a bizonyos férfi 30 éves korára csak 1-2 nővel volt, akkor - lehetséges, hogy nem a nők bálványa - de úgy érezném, jobban meg is tudok bízni benne, mint egy olyan alakban, aki egész életében annyi nőt próbált felhajtani, amennyit csak bírt.
Ez szerintem meg a csajismerősök elmondása alapján majdnem így van, nem felnéznek rá, de azt sugározza, h a srác tud valamit, ha ilyen sikere van a nőknél.
Szal most kb 10 nőből 9 megmondja, h nem kezdene 20 év feletti szűz fiúval, mert feltételezhető, h egy szerencsétlen, aki képtelen a nőkkel bánni.
Én sok csajt megtoltam már, nem is szoktam letagadni aztán érdekes mégis hagyják magukat.
A szűz haverom meg messzire kerülik, de nem is csodálom.
18: köszi a választ. kicsit félreértetted a kérdésfeltevést
19: értette jól, és erre vagyok kiváncsi. igen, szerintem is így van, tehát a nőknél való siker generálja a többit, és igazolja a lányoknak, hogy tényleg tud valamit a srác. ez meg az ezgzisztenciateremtés képessége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!