Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti felnéztek azokra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti felnéztek azokra a srácokra, akiknek sok skalpjuk van? Csak értelmes és őszinte válaszokat!

Figyelt kérdés
Ugye akinek 30-40 vagy akár több minőségi nő is megvolt (nem prosti, stb.), az több mindent letett az asztalra, hiszen valószínüleg vagy jó teste van, vagy nagyon jó munkája, sok pénze. És emiatt jó a stílusa, stb. Aki pedig mondjuk 30 évesen 1-2 nőn van túl, az eléggé az élet árnyas oldalán jár. Várom a válaszokat!
2012. júl. 28. 12:41
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Remélem vicc ez a kérdés..
2012. aug. 9. 14:16
 22/31 anonim ***** válasza:

18 vagyok:

Te kérdezted, hogy felnézek-e ilyen férfiakra, én pedig kifejtettem miért nem. Az, hogy valaki nem sok nővel volt életében, még nem feltétlenül árnyoldal. Árnyoldal annak, aki úgy él, hogy minél több nője legyen. Valaki pedig beéri kevesebbel is, de az legyen hosszútávú, komoly kapcsolat. Nekem az utóbbi imponál. Skalpgyűjtősökkel nem foglalkozok. Nem vonzanak a "menőcsávók", mert én magam nőként sem így élek. :)

21N

2012. aug. 9. 14:17
 23/31 A kérdező kommentje:

nem vicc, legfeljebb sötét vagy felfogni, vagy álomvilágban élsz

ment a piros

2012. aug. 9. 14:17
 24/31 A kérdező kommentje:
22: nekem ne magyarázd meg, hogy mit mondtam. köszi. te a bizalomhoz jutottál el végül, itt meg nem erről volt szó
2012. aug. 9. 14:18
 25/31 anonim ***** válasza:
Ha nem, hát nem. Maradjunk annyiban, hogy NEM, nem nézek fel ilyen emberekre. Inkább taszítanak. Egy vélemény. Tessék. Nem magyarázkodom tovább :)
2012. aug. 9. 14:21
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

7.es vagyok.

Igen, itt két külön dologról beszéltek, szexkapcsolatról, meg párkapcsolatról. Szexkapcsolatban lehet vonzó egy ilyen férfi azért, mert rá bízhatja magát egy nő az ágyban. Itt persze bizalom nyilván nem alakul ki. Hogy tud-e bánni a nőkkel, az nem derül ki teljesen, mert kérdés, hogy visszajárnak-e hozzá a lányok. Megszerezni meg tudja, az tény. Ez is két külön dolog. A párkapcsolat meg egy más műfaj teljesen, erről beszélt a lány előttem. Sokaknak nem jön össze a párkapcsolatuk, és akkor kikacsintgatnak. Szerintem ez is pont olyan szánalmas, sőt, még rosszabb, ha valaki a háttérben szeretőt tart, mint amikor felvállalja, hogy igen, én sok nővel voltam már. Nem, nem ezért még nem nézek fel egy ilyen srácra mindig, csak azért írom ezt, mert elég összetett dolog. Viszont azt is látom, hogy ennek a srácnak, akiről írsz kérdező (aki biztos egy haverod, mert ugye itt a kérdezőknek nincs köze a kérdéshez, hee:)) szóval nála a külsőségen van a hangsúly, jó test, pénz, stb. és feltételezem ilyen elvárásai vannak a nők felé is. Csak majd arra vigyázzon ez a haverod, hogy tíz év múlva ne egy magányos nagymenő legyen, aki ugyan a számlájára írhat sok nőt, de a belső fejlesztésével nem sokat foglalkozott, és egy embert a belső értékei miatt lehet szeretni, ezt ne feledd azért.

Off Risztov Évin behaltam!!!!!Hatalmas gratula neki, na Rá fölnézek!!!!!!!!!!4 :)))Megdolgozott érte.

2012. aug. 9. 15:58
 27/31 anonim ***** válasza:

A sport az nagyon nagy személyiségfejlődést eredményez!

Kitartást ad és egy igazi áldozatvállalást jelent! Ők akkor is lemennek edzésre, mikor nekik nincs kedvük és fáradtak és már lehet, hogy az utolsó lépések, karcsapások, ütések, körök fájnak de bennük akkor is ott van az akarás!

Inkább rájuk kell felnézni és nem a kérdésben szereplő üresfejű proli újgazdag agyatlan kölkökre, aki olyan szinten ragadt le, hogy mindegy milyen nőt....

A legnagyobb tisztelet az összes érmesnek és a nagyon jó magyar szurkolótábornak! Sajna a vizis csajok nem lettek bronzosak...:(

2012. aug. 9. 23:52
 28/31 anonim ***** válasza:

Nem nézek fel rájuk.

Persze oké, tapasztalt és stb, de felmerül a kérdés, hogy hány éves létére érte el a 30-40 nőt...mert ez a szám még 30 éves korban is sok...tehát ebből meg tudsz a kapcsolatok milyenségére következtetni..

Miért lenne életarányos, aki 30 éves létére csak 1-2 nőn legyen túl? Ez hülyeség.

22 L

2012. aug. 20. 13:03
 29/31 anonim ***** válasza:

Ez érdekes kérdés.

Azt hiszem itt is valahol az aranyközépút jó számomra. Én 21L vagyok, vegyünk velemkorú huszonéves srácokat alapul.

Ha egy huszonx éves srácnak volt eddig összvisz 1 vagy 2 komoly kapcsolata, akkor valszeg oké, komoly dolgokat akar, de mivan ha pont mellettem jön majd rá a ki akarom élni magam? Még nem volt sose, meggondolatlan, sima, kavarós, hülye fiatal élete, amire szerintem azért a legtöbb srácnak, ha nem is mindnek, de szüksége van... Így hiába lenne komoly kapcsolatunk, nem a tapasztalatlanságától, vagy ilyesmitől tartanék, hanem attól, hogy majd családalapítás előtt jön rá, hogy ő nem ezt akarja.

A másik véglet, amikor sok az a bizonyos szám. Volt ilyen esetem, hogy a srác 55+ lánnyal volt, állítása szerint. Elég jó dumája volt persze, magabiztos is volt, de valahogy bennem csak az volt, hogy ő nem akar komoly dolgokat... Őneki én csak az 56. lennék a sorban, aztán annyi... Innentől kezdve nem is érdekelt, hogy komolyan ki tudnánk e jönni - bár ő váltig állította, hogy komoly kapcsolatot akar, nem kalandot, de egész egyszerűen nem lehetett hinni ebben, pedig elképzelhető, hogy igen - azt vizslattam a randink hátralévő részén, hogy egyéjszakásnak megérné? Végül úgy gondoltam nem, és hagytam a fenébe, amiért mérges volt, mert előre leírom egy szám miatt, dehát...

És végülis valahol a "megoldás": Barátom is rengeteg lánnyal volt, de csak amikor fiatal volt. Előttem 4 éves kapcsolata volt, és velem is komolyan tervez... Ő már kitombolta magát, amit akart, kipróbált, tud is, ért is a nőkhöz, valamennyire, szóval...

Nehéz erre őszintén válaszolni, mert tényleg nem tudom, mi az a szám, ami már "jó lenne". De valóban nem az 1-2 az, és nem is a 30-40+.

21L

2012. aug. 20. 13:16
 30/31 anonim ***** válasza:

Hát... eskü, hogy én bizalmatlan lennék. Nem olvastam a korábbi válaszokat, így nem tudhatom, erről mások hogy vélekednek, de... Aki ennyire jó pasi, az kétlem, hogy 50 éves kora előtt leállna egy nővel, és állandóan a családalapításon agyalna, amikor még lazán megkaphatna akárkit. Nem tudnék egy ilyen férfiban bízni, ha éppen a párom lenne.

Az más kérdés, hogy miért is nem volt 1-2 nőnél több neki 30 éves koráig. Mert annyira szerelmes volt? Mert nem tartotta fontosnak, inkább a tanulásra, munkára, karrierre gondolt, hogy majd a jövőben nagyobb eséllyel biztosítson egy stabil hátteret magának és a családjának? Vagy mert volt 1-2 igazán hosszan, éveken át tartó kapcsolata, és nem volt igénye más nőket átverni, vagy hasonlók? Vagy mert tényleg bénácska volt, vagy valami...

Szerintem marhára nem attól függ egy ember jelleme, és hogy mennyit tett le az asztalra, hogy hány "minőségi nővel" volt dolga... És nem, rohadtul nem néznék fel egy ilyen pasira, inkább messze elkerülném, hogy nehogy én is csak egy "skalp" legyek számára, mint 30-40 nő előttem.

2012. dec. 8. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!