Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves, értelmes, humoros és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves, értelmes, humoros és figyelmes fiúk HOL vannak?

Figyelt kérdés

Hol lehet ismerkedni kedves, értelmes, tanult, jó humorú, figyelmes, és valamennyire jól kinéző 25+ srácokkal Budapesten? Valakinek van bármi ötlete?

Lassan kezdem feladni a reményt, hogy találok valakit. :S

Egyetemi éveim alatt akik szóba jöhettek volna azok mind boldog párkapcsolatban éltek már. Diszkóba nem járok, bár a rockot nagyon szeretem és a zene fontos dolog az életemben, rockkoncerteken és más eseményen sem sikerült ismerkednem.

Mindig szűkül a kör, 26 éves vagyok, tehát a velem egykorú v. kicsit idősebb srácok nagy része párkapcsolatban van, vagy már házasok is.

Pedig sok barátom mondta, hogy milyen kedves vagyok, okos vagyok, szép vagyok, jó alakom van, segítőkész és megértő vagyok stb, de már nem tudnak ezek érdekelni, annyira fogy az önbizalmam. :S

Az is felvidítana ha valaki leírná hogy hasonló cipőben járt és hosszú idő után mégis találkozott valakivel akivel most nagyon boldog.

2012. szept. 13. 01:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
0%
A rock lesz a baj :DD
2012. szept. 13. 09:37
 12/25 anonim ***** válasza:
Itt.
2012. szept. 13. 09:42
 13/25 ASOT ***** válasza:

A postafiókja megtelt kérjük törölje régebbi leveleit.

(gondolom záporoznak a levelek)

Amúgy szivem nekünk nem jönne össze köztünk nem működne, a rock miatt....

2012. szept. 13. 11:21
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
mondom én, hogy az a cudar rock a bűnös :DD
2012. szept. 13. 12:05
 15/25 ASOT ***** válasza:
bezony ám :)
2012. szept. 13. 12:06
 16/25 Tóthné Marika ***** válasza:
56%
Melegbárokban találsz ilyeneket.
2012. szept. 13. 14:32
 17/25 anonim ***** válasza:
keresik a kedves, értelmes, humoros és figyelmes lányokat ;)
2012. szept. 13. 15:57
 18/25 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. :-)

Vice versa is el tudom képzelni, hogy vannak srácok akiket lepattintanak a lányok és nem találnak egy hozzájuk való normális egyedet. A nők a legnagyobb hisztérika görények tudnak lenni, ez így igaz.

30-40 éves korosztályból max. a 31-33 jöhetne szóba, egy 8-10 évnél úgy érzem hogy az már túl koros hozzám képest.

Meg az a férfi, akinek 37-38 évesen nincs komoly kapcsolatban, az vagy nagy kalandor karrierista, vagy bogaras, vagy csak szimplán sosem akar családot magának.

Ja, és igen, furcsa mód nagyon jóban tudok lenni homokosokkal, a legjobb barátaim közül elég magas az arányuk, érdekes miért...

2012. szept. 13. 16:14
 19/25 anonim ***** válasza:

"Meg az a férfi, akinek 37-38 évesen nincs komoly kapcsolatban, az vagy nagy kalandor karrierista, vagy bogaras, vagy csak szimplán sosem akar családot magának."

Nos,én nem vagyok sem kalandor,sem karrierista,sem bogaras és szeretnék családot!Így alakult az életem.Ennyi.Majd megtalálom a párom:)

I love Rock,Metal,Rock@Roll:)

2012. szept. 13. 17:45
 20/25 A kérdező kommentje:

utolsó:

jó,igazad van. Én is ismerek olyat, aki épp válik 36 évesen, és jó fej, kedves, nagyon jó természetű stb., csak így jött ki a lépés hogy a nő lépett le mert újabb kalandokra vágyik harmincas évei közepén.

Tisztelet a kivételnek, mint neked is :) De nem ez a szokásos,azt tudod.

2012. szept. 13. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!