Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudtok olyan oldalt, ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyan oldalt, ahol találnék olyan lányt/nőt 18-40 éves korig, aki szeretőt, szexkapcsolatot keres magának és nem kér anyagi ellenszolgáltatást?

Figyelt kérdés

Otthon sajnos nem működik a szexuális életünk a párommal, azért keresek ilyen lányt.

Voltak már páran, akik visszaírtak, de vagy többet szerettek volna, mint szex, vagy anyagi ellenszolgáltatást kértek...

Én egy olyan hölgyre gondoltam, akivel heti 1-2-szer találkoznánk, rendszeresen /szóval nem alkalmi találka lenne/, kizárólag szex lenne köztünk, ő is csak azt akar, és persze ingyen.

Van olyan regisztrálós szexrandis oldal, ahol lehet találni valakit? Csak mert ha fizetni akarnék a szexért, akkor inkább felmegyek a beszámolók.hu-ra vagy egyéb, kur\/ákkal teli oldalra...

27/F

2012. szept. 2. 22:57
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
A Google-be beírva az első találat.
2012. szept. 3. 15:55
 32/37 anonim ***** válasza:

Egyébként ha van moneyd, szóval jól keresel akkor akár megfontolhatod a kuúrvát is. Mert talán így még ráadásként nem is lenne annyira lelkiismeret furdaló, mint ha egy másik nővel. Mert ugye ez itt pénzért van, 0 vonzalom, semmi, csak szex.

Azért ha egy másik nőről van szó az kicsit más, hiába csak a szexért csináljátok. Például egy kureával nem fog kialakulni semmilyen lelki kötődés még véletlenül se. Max a pénztárcáddal és vele. Szóval ha lány lennék, lehet én mondanám is nagy szomorúan hogy jóó csak légyszi akkor ribihez menj, ne egy másik lánnyal azt nem viselném el. A ribivel is megcsalod végül is, ha az a gond, de ott nincs semmi, 0 kétely bármi felől.

Csak az a gond hogy ha mondjuk heti kétszer akarnál menni az akkor mondjuk hogy átlag ár, így mindennel 20 ezer, azaz akkor 40. 1 hónapban 160 ezer. DE ha van pénzed szerintem simán. Vannak ott is elég jó nők, pont beszéltünk erről a témáról 1 nap. És nekem pl.: az volt a problémám, hogy áá de egy prostihoz nem lehet úgy odabújni stb., éés kijavítottak hogy már mért ne lehetne, 1-2-en voltak már.

És szóval, az is tök jó szex, még talán őszintébb is mint a másik eset, és a prosti tuti azt csinálja amit akarsz. Nekem ha pl 400 ezres havi fizetésem lenne, lazán bevállalnám, HA nincs bnőm.

2012. szept. 3. 17:05
 33/37 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó, az a kérdésem, ha nincs vonzalom, mitől áll a fütyi?

:D

2012. szept. 3. 20:51
 34/37 anonim ***** válasza:
Ja, akkor korrekció. Szóval nem olyan vonzalom, hogy szeretet. Mert a csaj attól még nézhet ki jól, akire fel áll^^
2012. szept. 3. 21:00
 35/37 anonim ***** válasza:
:))
2012. szept. 3. 21:52
 36/37 anonim ***** válasza:

A Badoo.com-ot próbáltad már? Esetleg a szexrandi.hu?

Sok sikert, aki keres talál :)

2012. nov. 14. 14:47
 37/37 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz talàlni! mint a fehér holló kb! egy nő àlltalàban ha ilyen kapcsolatokba belemegy.baràti tàrsasàg vagy vagy ismerősei àlltal..kevésbé előnyös kulsővel rendelkező hölgyet talàlni esetleg..(àlltalàban eléggé ducikat) egy csinos szép nőt hàt nem valószínű..de ugye az is kérdés milyenek az igények.
2015. aug. 24. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!