Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan oldalt, ahol találnék olyan lányt/nőt 18-40 éves korig, aki szeretőt, szexkapcsolatot keres magának és nem kér anyagi ellenszolgáltatást?
Otthon sajnos nem működik a szexuális életünk a párommal, azért keresek ilyen lányt.
Voltak már páran, akik visszaírtak, de vagy többet szerettek volna, mint szex, vagy anyagi ellenszolgáltatást kértek...
Én egy olyan hölgyre gondoltam, akivel heti 1-2-szer találkoznánk, rendszeresen /szóval nem alkalmi találka lenne/, kizárólag szex lenne köztünk, ő is csak azt akar, és persze ingyen.
Van olyan regisztrálós szexrandis oldal, ahol lehet találni valakit? Csak mert ha fizetni akarnék a szexért, akkor inkább felmegyek a beszámolók.hu-ra vagy egyéb, kur\/ákkal teli oldalra...
27/F
Egyébként ha van moneyd, szóval jól keresel akkor akár megfontolhatod a kuúrvát is. Mert talán így még ráadásként nem is lenne annyira lelkiismeret furdaló, mint ha egy másik nővel. Mert ugye ez itt pénzért van, 0 vonzalom, semmi, csak szex.
Azért ha egy másik nőről van szó az kicsit más, hiába csak a szexért csináljátok. Például egy kureával nem fog kialakulni semmilyen lelki kötődés még véletlenül se. Max a pénztárcáddal és vele. Szóval ha lány lennék, lehet én mondanám is nagy szomorúan hogy jóó csak légyszi akkor ribihez menj, ne egy másik lánnyal azt nem viselném el. A ribivel is megcsalod végül is, ha az a gond, de ott nincs semmi, 0 kétely bármi felől.
Csak az a gond hogy ha mondjuk heti kétszer akarnál menni az akkor mondjuk hogy átlag ár, így mindennel 20 ezer, azaz akkor 40. 1 hónapban 160 ezer. DE ha van pénzed szerintem simán. Vannak ott is elég jó nők, pont beszéltünk erről a témáról 1 nap. És nekem pl.: az volt a problémám, hogy áá de egy prostihoz nem lehet úgy odabújni stb., éés kijavítottak hogy már mért ne lehetne, 1-2-en voltak már.
És szóval, az is tök jó szex, még talán őszintébb is mint a másik eset, és a prosti tuti azt csinálja amit akarsz. Nekem ha pl 400 ezres havi fizetésem lenne, lazán bevállalnám, HA nincs bnőm.
Kedves Utolsó, az a kérdésem, ha nincs vonzalom, mitől áll a fütyi?
:D
A Badoo.com-ot próbáltad már? Esetleg a szexrandi.hu?
Sok sikert, aki keres talál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!