Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan oldalt, ahol találnék olyan lányt/nőt 18-40 éves korig, aki szeretőt, szexkapcsolatot keres magának és nem kér anyagi ellenszolgáltatást?
Otthon sajnos nem működik a szexuális életünk a párommal, azért keresek ilyen lányt.
Voltak már páran, akik visszaírtak, de vagy többet szerettek volna, mint szex, vagy anyagi ellenszolgáltatást kértek...
Én egy olyan hölgyre gondoltam, akivel heti 1-2-szer találkoznánk, rendszeresen /szóval nem alkalmi találka lenne/, kizárólag szex lenne köztünk, ő is csak azt akar, és persze ingyen.
Van olyan regisztrálós szexrandis oldal, ahol lehet találni valakit? Csak mert ha fizetni akarnék a szexért, akkor inkább felmegyek a beszámolók.hu-ra vagy egyéb, kur\/ákkal teli oldalra...
27/F
"anyagi ellenszolgáltatást"
:DDDD
Olyan nőt te nem találsz,aki csak úgy ingyen meghúzatja magát veled..
Mert az ajvékolásodból ítélve űberfosás kinézeted lehet
"..ő is csak azt akar, és persze ingyen"
Ébresztő..2012-t irunk,semmi sincs ingyen.
Szerintem itt is találhatsz.
Kérdés, hogy nem lenne érdemes rendbetenned otthon a dolgokat....?
1-es:
Igen, azt, hogy pénzt kérnek érte, így írták meg nekem szó szerint, hogy "anyagi ellenszolgáltatás"-t kérnek. Ezért írtam én is így, ahogy ők idézték. Egyébként rohadtul nem értem, ebben mi vicces volt...
2-es:
Nem tudom, mi az az ajvékolás... Szóval légyszi, magyarul beszélj, vagy legalább valamennyire érthetően!
Űberfosás kinézet az nálad mit jelent? Mondjuk dagadt? Mert az például nem vagyok... de csontsovány sem. Inkább átlagos. A kinézetemmel nincs bajom, szóval nem értem, ezt honnan szűrted le.
Egyébként normális, komoly és értelmes válaszokat várnék. Nekik előre köszönöm!
Aki pedig csak kötözködni akar, ne írjon... Illetve írhat, szíve-joga, csak utána ne csodálkozzon, ha leugatom...
HAHAHAHA ! persze jó is lenne, ha ez így működne. Na ma dughatnékom van, lássuk csak hol van egy kedves, megértő mindenre hajlandó lány akivel kielégíthetem a vágyaimat.
Amúgy meg ott van diszkó vagy akárhol ahol lányok vannak. Vagy ahol eddig is próbálkoztál neten. Vagy akkor regelj be más társkeresőre, van szerintem direkt szexel foglalkozó is, csak most így hirtelen nem tudok keresni meg most nincs kedvem már.
Ja vagy ott van az iwfw.hu na az is ilyesmi.
3-as:
Pedig voltam már olyan nővel /és biztos vagyok benne, hogy vannak ilyen nők/, akivel lehetett volna szexkapcsolatom, csak én rontottam el.
4-es:
Ez elég bonyolult, de a lényeg, hogy több, mint egy éve nincs szexuális életünk... És nem azért, mert nem kívánom a páromat!
-szia,szeretnélek megtömni heti egyszer-kétszer ha lehetséges
-persze,gyere bármikor,én pont egy ilyen pasira vágyom!
-mikor lehetne menni? Este hét?
-Jó a hét.
-De megoldható hogy addig nefürgyéle?
XDDDDddddd
Tudom, hogy vannak ilyen oldalak, mint pl. a kivanlak.hu, vagy a szexneked.hu. Ezek kifejezetten "szextárskeresők". Úgy megy, mint egy normál társkereső, csak éppen dugni akartok egymással, nem enyelegni.
Szóval egymásra írtok, ha szimpatikusak vagytok egymásnak, taliztok, és főleg a szex körül mozog az egész randi.
A fent említett 2 oldalra regeltem is. Csak ez a baj, hogy sokan vagy többet akarnak, mint szex, valaki még rends, normál párkapcsolatot is /azok hülyék, mert miért nem egy valódi társkeresőn próbálkoznak?/, valaki pedig anyagi ellenszolgáltatást. Utóbbi pedig azért durva, mert azok gyakorlatilag kur\/ák. Hirdetésre ott lenne nekik a beszámolók.hu és egyebek...
Tehát nekem olyan lány kéne, aki valóban az oldal céljának megfelelően regisztrált fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!