Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan oldalt, ahol találnék olyan lányt/nőt 18-40 éves korig, aki szeretőt, szexkapcsolatot keres magának és nem kér anyagi ellenszolgáltatást?
Otthon sajnos nem működik a szexuális életünk a párommal, azért keresek ilyen lányt.
Voltak már páran, akik visszaírtak, de vagy többet szerettek volna, mint szex, vagy anyagi ellenszolgáltatást kértek...
Én egy olyan hölgyre gondoltam, akivel heti 1-2-szer találkoznánk, rendszeresen /szóval nem alkalmi találka lenne/, kizárólag szex lenne köztünk, ő is csak azt akar, és persze ingyen.
Van olyan regisztrálós szexrandis oldal, ahol lehet találni valakit? Csak mert ha fizetni akarnék a szexért, akkor inkább felmegyek a beszámolók.hu-ra vagy egyéb, kur\/ákkal teli oldalra...
27/F
"Az én párom is a szexben képzeli el a szerelmet. Mikor először randiztunk, utána fél óra múlva már egy panzió szobájában döngettük egymást... "
Ez ellentmondás. Én nem gondolom, hogy fél óra alatt beléd szeretett. Nekem az több hónapba is beletelik, néha meg évekbe...
"És kb. egy évvel ezelőttig ment is a szex"
A "ment a szex" és a "szerelmeskedni szoktunk" az köszönőviszonyban sincs egymással, ezek egy skála két ellentétes végpontjai.... Én nem "ment a szex"-ről beszélek. Bocsi, de a baratnőd nem a szexben éli meg a szerelmet (és Te sem), és nem szeret Téged, és Te sem őt.
Utolsó utáni:
Pl. csókra gondolsz? Mert csókolózni meg összebújni mi is szoktunk, mert SZERELEM van köztünk. De aktus egy éve nem történik, mert ő nem kívánja, nem tud felizgulni...
21:
Nem fél óra alatt, hanem úgy az egész hétvége alatt alakult ez ki. Egyébként én hiszek a hirtelen szerelemben. Bőven nem kell ahhoz több hónap. Évek meg pláne nem...
22:
A "ment a szex alatt" szeretkezést értettem. Mert köztünk mindig csak szeretkezés volt. Tehát nem csak szex, mint amikor elmegyek egy kur\/ához és érzelem nélkül csinálom. Talán az első alkalom volt inkább vágyi alapú és nem érzelmi. De a többinél már kialakultak az érzelmek egymás irányába.
Szóval a szex alatt a szeretkezést értem. A "ment a szeretkezés" és a "szerelmeskedni szoktunk" szerintem ugyanaz... :D
Egyébként szeretjük egymást oda-vissza. Szóval te ezt így látatlanban nem tudod eldönteni, akármivel is érvelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!