Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam neki, hogy szexkapcsolatot szeretnék tőle?
Eleinte össze akart velem jönni, de én nem tudtam mit akarok, később azt mondta belsőre nem jövök be neki. Pont amiatt, mert néha elég hmm, szabadan viselkedem, ha nincs pasim.
Lényegében már most is szexkapcsolat van köztünk, illetve hát mivel egy baráti kör, ha iszunk, gyakran kötünk ki együtt a végén...
Próbáltam utalni rá, hogy józanul is benne lennék ebben, mert amikor együtt vagyunk az nagyon jó, de nem veszi a lapot.
Hogy mondhatnám el neki a nélkül, hogy ribancnak nézne. Illetve kéne valami egyezményes jelszó, mondjuk, hogy menjünk futni, vagy másoknál hogy működik mindez?
20/L
"Hogy mondhatnám el neki a nélkül, hogy ribancnak nézne."
Először is ezt a fixa ideát felejtsd el mielőbb! Utána rá fogsz jönni, mennyire nem arról szól az élet, hogy ki mit gondol rólunk, vagy hogy mik a társadalmi elvárások. Az a lényeg, hogy Te ne gondolkodj így magadról, s ha ez megvan, élvezheted az életed. Ameddig viszont így gondolkozol, nem leszel boldog.
Mondd el neki, hogy jó vele a szex, de többet nem szeretnél most tőle. A szexet viszont kipróbálnád vele józanul és gyakrabban is.
Nem fog elutasítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!