Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok olyan oldalt, ahol találnék olyan lányt/nőt 18-40 éves korig, aki szeretőt, szexkapcsolatot keres magának és nem kér anyagi ellenszolgáltatást?
Otthon sajnos nem működik a szexuális életünk a párommal, azért keresek ilyen lányt.
Voltak már páran, akik visszaírtak, de vagy többet szerettek volna, mint szex, vagy anyagi ellenszolgáltatást kértek...
Én egy olyan hölgyre gondoltam, akivel heti 1-2-szer találkoznánk, rendszeresen /szóval nem alkalmi találka lenne/, kizárólag szex lenne köztünk, ő is csak azt akar, és persze ingyen.
Van olyan regisztrálós szexrandis oldal, ahol lehet találni valakit? Csak mert ha fizetni akarnék a szexért, akkor inkább felmegyek a beszámolók.hu-ra vagy egyéb, kur\/ákkal teli oldalra...
27/F
"/azok hülyék, mert miért nem egy valódi társkeresőn próbálkoznak?/,"
Te vagy a hülye, hát Neked is hogy sikerült a pártalálás?
Ha valakinek fontos a szex a kapcsolatban és rájött már, hogy ez nem mindenkinél alapértelmezett, és egyáltalán nem általános, hogy az emberek egyáltalán beleértika párkapcsolatba a szexualitást, hovatovább a szerelmi élet 75%-át abban gondolják megélni, akkor az ember ezt veszi előre, szex iránt érdeklődő emberek közé megy, és ott hangoztatja, hogy szerelmi kapcsolatot keres.
8-as:
Hát ez aztán annyira vicces volt, mint egy darab fa... :)
9-es:
Ha olyan találok egy ilyen gerinctelen embert, az jó lenne. Engem nem érdekel, hogy ő mennyire gerinctelen az ő házastársával, ezt neki kell lerendezni magában. Engem vele kapcsolatban csak a szex érdekel.
Amúgy nem arra akartál célozni, hogy én is gerinctelen vagyok? Figyelj... bő egy éve nem szexeltünk egymással. A párom gyógyszereket szed és lecsökkent a szexuális vágya. Próbáltuk többször is megoldani, de eddig semmi sem volt. Ő is többször ígérte, hogy ekkor meg akkor szexelünk. Egy éve semmi sem volt... Én kitartottam, tűrtem, és egyetlen egyszer sem csaltam meg, mert szeretem. Csakhogy már nem bírom tovább... Elhagyni nem akarom, mert - ahogy írtam - nagyon-nagyon szeretem. Viszont cölibátusi életet nem fogok élni 27 évesen... /egyébként eddig mindenki csak dícsért, hogy egyáltalán egy évig képes voltam kibírni, és ezt nem nagyképűségből írom/
Amúgy a legcélirányosabban a HUSZ-on van ilyen.
Csak kiváncsi vagyok, ha valakiről annyit tudsz, hogy 28 éves 63 kilós nő Pécsről, és szerdán 5-7-ig üres a kéglije, vár téged, az elég-e Neked szexpartnerválasztásul. Célirányosnak eléggé célirányos, csak az emberek nem így szoktak választani.:)
"Figyelj... bő egy éve nem szexeltünk egymással. "
ennek semmi köze a gerincességhez. Az ott dől el, hogy egyáltalán képes vagy érzelmek nélkül szexelni, és ott, hogy az érintettekkel megbeszéled-e. Úgy látom, a nem érintettekkel már megbeszélted....
"Én kitartottam, tűrtem, és egyetlen egyszer sem csaltam meg, mert szeretem."
Azért nem csaltad meg mert képtelen vagy lefektetni egy másik nőt.
11-es:
Kicsit zavaros volt, amit írtál. Mi van!?
Jah, egyébként elmondanám, hogy én a páromat pont úgy ismertem meg SIMA társkeresőn, hogy megbeszéltük, hogy egyszer talizunk egy hétvégén. Utána meglátjuk. Azon a hétvégén többször is szexeltünk. Magyarul azért találkoztunk, hogy dugjunk...
Aztán szerelmesek lettünk, összejöttünk és 2 és fél éve együtt vagyunk. De időközben beteg lett, emiatt gyógyszereket kellett szednie, amik lecsökkentették a szexuális vágyát. Ennek eredménye, hogy 1 éve semmi szex...
De csak azt akartam ezzel mondani, hogy vannak ilyen nők... Fura, hogy itt a többség nem hallot ilyenekről.
/a párom pedig nem könnyűvérű nő, mielőtt valaki azt hinné, csak akkor éppen élete olyan korszakában volt, hogy szeretett volna "élni" egy kicsit... szerintem rengeteg nőnél előfordul ilyen szakasz/
Utolsó:
Elmondanám neked, hogy már lehetett volna rá 2-3 alkalom, hogy összejöjjek csajokkal, beszéltem is meg velük randit, de visszakoztam, mert a lelkiismeretem miatt nem tudtam megtenni.
De már nem nagyon érdekel a lelkiismeret, pláne így, hogy a párom már sokszor megígérte, hogy így szexelünk, úgy szexelünk. Azóta 1 év eltelt... Most nyár elején is megbeszéltük, hogy végre megtörténik a dolog köztünk. Még csak egy kézzel való kielégítés sem volt... /én pedig szintén nem tudom őt kézzel, mert semmi vágya nincs/
Ezek után már belemennék az imént említett randikba, csak az a baj, hogy teljesen megszakítottam velük a kapcsolatot. :S
"11-es:
Kicsit zavaros volt, amit írtál. Mi van!? "
Elmondom másképp.
Nekem a szex a szerelem megélési formája. Egy az egyben.
ÉS én is szexoldalon keresek társat, mert soha az életben nem akarok többé olyan emberbe beleszeretni, aki nem a szexualitásban képzeli megélni a szerelmet. El tudod képzelni, mekkora gyötrelem úgy szerelmesnek lenni, hogy nem élheted meg, mert a másiknak kisebb a libidója például? Én képtelen volnék úgy élni, ahogy Te, egy fedél alatt a szerelmemmel, akivel nem tudok szerelmeskedni. Mert semmi más olyan tevékenységet nem tudok, amiben szerelmet tudnék megélni, egy párkapcsolatot. Mit csináltok? Együtt vásároltok? Azt én az anyámmal szoktam...
"Aztán szerelmesek lettünk, összejöttünk és 2 és fél éve együtt vagyunk. De időközben beteg lett, emiatt gyógyszereket kellett szednie, amik lecsökkentették a szexuális vágyát."
Nem egyről beszélünk.
Nála a szex egy önmagában álló valami lehet.
Olvasd el A szerelem pszichológiáját Gary Chapmantől. Aról szól, hogy mindenkinek ADOTTSÁGA, hogy mitől érzi szeretve magát, és ennek 5 fő módozata van. Az egyik a testi érintés. Aki a testi érintésben fejezi ki szeretetét, és abban szereti kapni is, annak ez nincs összefüggésben a szexuális vágyával. Az a szüleivel is ölelkezik, puszizik, masszirozzák egymást, annak ez egy kommunikációs forma. Én ilyen vagyok. Ezért nekem ilyen partner kell. Nekem sincs semmi szexuális vágyam. Egy ilyen ölelkezés-puszizkodás közben lesz, ami meg viszont mindig van, a nap 20 órájában.:) De ott vannak azok az emberek, akik NEM az érintésben élik meg a szerelmet. Na, tőlük mentsen meg az isten, ezért keresek szexoldalakon.
Utolsó:
Az én párom is a szexben képzeli el a szerelmet. Mikor először randiztunk, utána fél óra múlva már egy panzió szobájában döngettük egymást... Annyira összegabalyodtunk akkor, hogy egymásba szerettünk.
És kb. egy évvel ezelőttig ment is a szex, azóta semmi. Egy igen szexmániás nőből egy szexelni nem akaró valaki lett. És igen, sajnos semmi szex nincs köztünk, együtt csinálunk mindent, de pont ez nincs.
Néha párszor kézzel rásegített nekem. De ebből is az utolsó 3-4 hónapja volt...
Szenvedek sajnos... :((( Emiatt szeretnék lányt csak szexuális kapcsolatra, de persze úgy,hogy ez ne a munkája legyen. És többet azért ne akarjon tőlem, mert a szexet leszámítva a párkapcsolatomban megvan minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!