Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Diszkrét szexkapcsolatot hol lehet keresni? Van ilyen oldal valahol?
Figyelt kérdés
40 éves 170/65 férfiként diszkrét szexkapcsolatot keresek Debrecen környékén.HOL VAN OLYAN OLDAL AHOL PRÓBÁLKOZHATNÉK?2012. jan. 12. 14:16
2/10 A kérdező kommentje:
És hol van az a rét?
2012. jan. 12. 14:21
3/10 anonim válasza:
hát ott a dísz a réten...nem látod?
4/10 Kingaa1 válasza:
nem lehet olyan nehéz találni, bár nem lány vagy igy nem tudom. Én eddig kb 20at koppintottam le 16éves korom óta... elég bántó, hogy csak arra kellenék, viszont egy ilyenben volt részem és 2 és fél évig tartott, persze nem tartott volna ha én ne legyek szerelmes bele, de ez más tál...
5/10 Kingaa1 válasza:
és félreértés elkerülése végett, annak a húsznak nemet mondtam! igaz hogy ez egy személytelen, de félreértés történt, csak épp privátban
6/10 anonim válasza:
Esetleg internetes társkereső oldalakon próbálkozhatnál,ott többen vannak,akik csak szexet keresnek. Más ötletem sajnos nincs. Az pedig tény,h pasiknak nehezebb szexpartnert találni.
7/10 anonim válasza:
Van ilyen oldal ... tucatszám. Bármelyik társkeresőre felrakod és kész, csak az adatlapon tüntesd fel, hogy ilyesmi a célod.
8/10 anonim válasza:
6/7 14:41-es vagyok. Bocsi,nem olvastam el elég figyelmesen a kérdésed. Én hallottam pár társkereső oldalról,amik bevállnak pl:
love.hu (ezt próbáltam)
kedvesem.hu
randihely.hu
(félreértés ne essen,én nem szexet kerestem,de vannak,akik azért regiszrálnak.)
9/10 anonim válasza:
Debrecen környéki vagyok,Db.-ben dolgozom. Azt kell,hogy mondjam,irdatlan sok itt a ribi,nem hiába 2. legnagyobb város...most teláltuk meg éppen 2. munkatársnőnket a privát dvd-n. Milyen kicsi a világ....
10/10 anonim válasza:
Szerintem végigszaladva az utcán este pár 10 ezer forinttal a kezedben mindig akad... nagy a krízis.
Később meg minél kevesebbért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!