Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik ilyen furcsán?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm akivel az utóbbi időben elkezdtünk összejárni (biciklizés,sétálás...stb)
Nagyon kedves,aranyos,tündéri lányról van szó!
De amióta szorosabb lett köztünk a viszony,azóta olyan "furcsa" lett!
Nem elutasitó hanem inkább hűvös és távolságtartó!De ha nem keresem pár napig akkor viszont ő tesz azért hogy észrevegyem!
Van aki szerint azért viselkedik igy mert én sem vagyok neki közömbös...mert ő nem az nekem!
2012. szept. 2. 19:17
1/4 anonim válasza:
Szerintem te is tetszel neki, csak megijedt ettől az érzéstől. Talán fél, hogy elveszít, mint barátot. Idő kell neki.
Viselkedj vele továbbra is barátságosan, aztán majd meglátjátok, hogy alakul.
2/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Mert ha fiatalabbak vagytok, akkor lehet, hogy van benne egy kis félelem a kapcsolat szorosabbá válása miatt. Lehet, hogy korábban valami olyan csalódás érte, ami miatt nem rohan bele fejvesztve egy komolyabb kapcsolatba. Puhítsd még egy kicsit, tegyél róla, hogy közvetlenebb legyen köztetek a viszony és akkor lehet, hogy nyitottabb lesz.
3/4 anonim válasza:
Lehet megijedt az érzéseitől amit irántad érez mióta szorosabb a kapcsolatotok.. Tetszel neki,és így próbálja úgymond leplezni az érzéseit azért viselkedik hűvösen.
4/4 anonim válasza:
Ebből se lesz semmi! Tipli van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!