Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mostanában furcsán viselkedik, természetesnek veszi a kapcsolatunkat, mintha kicsit unná is. Hogy lobbantsam fel újra a lángot?
Szerintem vagy szrd lé, hanyagold és majd rájön hogy ő ebben a hibás..vagy pedig készülj neki valami meglepetéssel pl egy romantikus vacsi..a többit majd meglátjátok
lefeküdtetek már?
Egy kapcsolat természetes dolog.
Nem sok természetesebb van ennél.
Mi az, hogy most meg ő nem akarja? Akkor nagyon nagy baj lehet a kapcsolatotokkal, ha akarta, aztán lemondott róla...
Egyébként ezt az ő nem akarja dolgot könnyen felülírhatod... Miket szoktatok csinálni? Alszotok együtt? Sokat csókolóztok? Szokott tapizni itt-ott? Bár első alkalomnak nem a legjobb ötlet, de nem kell megtörténnie a dolognak, de nyugodtan csókold meg először lassan, aztán akár gyorsabban is, de legyél szenvedélyes, csókolgasd a nyakát, simogathatod a mellkasát, de akár oda is nyúlhatsz neki... Az én barátom ettől kész szokott lenni... Ha ez nem igazgatja fel, és nem lép valamit az ügy érdekében, akkor nem tudom...
jaj, ezzel a második mondatoddal nagyon rámijesztettél. :( igazából próbáltam már kezdeményezni ezügyben többször is, amikor nálunk vagy náluk voltunk egyedül a lakásban, de valahogy kitért előle... legutóbb például azzal rázott le, hogy rámförmedt: "inkább nézzük már a filmet, tudod milyen régóta akarom ezt látni?"
egyébként mindennap találkozunk, megyünk mindenfele együtt (mozi, strand, kajálások meg ilyenek) nem igazán engedik hogy ott aludjak ezért azt mondtam 1 barátnőmnél vagyok, és így sikerült 1x együtt aludnunk (még nyár elején akkor mondjuk pont megvolt), sokat csókolózunk de néha már ő húzza el a fejét hogy abbahagyjuk...:/:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!