Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tönkreteheti a kapcsolatunkat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tönkreteheti a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Barátom és én is dolgozunk és valamikor hetente csak 1-2szer szoktunk találkozni pár órácskára, vagy csak az estét töltjük együtt és korán reggel ismét indulunk dolgozni. Amikor együtt vagyunk minden nagyon romantikus, és nagyon jókat tudunk beszélgetni, de amikor csak cseten tudunk beszélgetni olyanok vagyunk mintha csak haverok lennénk...Meg nem nagyon tudunk miről beszélni Én annyira nem is szeretem a csetet, mert személytelennek tartom, és félek, hogy emiatt tönkremehet a kapcsolatunk. Vélemények?
2012. aug. 11. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha igazán szeretitek egymást, még akkor is nehéz így fenntartani egy kapcsolatot. Próbáljátok meg, hogy pl minden hétvégét egymással töltötök, chaten valóban nem az igazi a beszélgetés....telefon?

Nézd, érdemben nem tudok tanácsot adni, mert nem voltam hasonló helyzetben, és az ismerőseim barátaim sem igazán...

de ha erős köztetek a kapocs, akkor nincs veszve semmi:)

2012. aug. 11. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt ilyen időszak. Én tanultam Pesten - debreceniek vagyunk -, az volt az utolsó évem, ugyan egy munkahelyen dolgoztunk, de nem egy munkakörben, ott is elég sok zűr volt az évben.

AZ utolsó félévemben volt olyan, hogy egy hónapig csak egymás mellett aludni tudtunk, mert valamelyikőnk olyan későn (hajnali három, négy) ért haza. Mi olyan előfizetésre váltottunk, ahol egymással ingyen beszélünk, így ha jöttem Pestről, vagy mentem haza, elég sokat tudtunk beszélni.

Kegyetlenül szörnyű és nehéz volt, de túléltük :)

2012. aug. 11. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Egy városban laktok? Mi úgy oldjuk meg, h tőle megyék dolgozni, vagy ő tőlem.bár ő faluban lakik, ott is dolgozik, én a városban, de nekünk ez jó megoldás. Bár áldozatot hozunk, hisz hamarabb kell kelni, de megéri. Ha közel laktok egymáshoz és a munkahelyetekhez, akkor próbáljátok ki.::)
2012. aug. 11. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!