Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tönkreteheti a kapcsolatunkat?
Ha igazán szeretitek egymást, még akkor is nehéz így fenntartani egy kapcsolatot. Próbáljátok meg, hogy pl minden hétvégét egymással töltötök, chaten valóban nem az igazi a beszélgetés....telefon?
Nézd, érdemben nem tudok tanácsot adni, mert nem voltam hasonló helyzetben, és az ismerőseim barátaim sem igazán...
de ha erős köztetek a kapocs, akkor nincs veszve semmi:)
Nálunk is volt ilyen időszak. Én tanultam Pesten - debreceniek vagyunk -, az volt az utolsó évem, ugyan egy munkahelyen dolgoztunk, de nem egy munkakörben, ott is elég sok zűr volt az évben.
AZ utolsó félévemben volt olyan, hogy egy hónapig csak egymás mellett aludni tudtunk, mert valamelyikőnk olyan későn (hajnali három, négy) ért haza. Mi olyan előfizetésre váltottunk, ahol egymással ingyen beszélünk, így ha jöttem Pestről, vagy mentem haza, elég sokat tudtunk beszélni.
Kegyetlenül szörnyű és nehéz volt, de túléltük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!