Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy egy idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kistörpi kérdése:

Miért van az hogy egy idő után kezd megunni engem a párom? S milyen programokat szervezzek szerintetek amivel fel tudom dobni a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy egy idő után kezd megunni engem a párom?

S milyen programokat szervezzek szerintetek amivel fel tudom dobni a kapcsolatunkat? :)

L/15

Előre is,köszönöm:)

2012. aug. 24. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Korod alapján nem lehet olyan régen a párod, hogy érthetö legyen a megunás, feltételezve, ha szeretett egyáltalán igazán. Lehet, nem érdemes programokat szervezned, mert még nem érett egy tartosabb, hosszabb kapcsolatra.
2012. aug. 24. 17:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Párod? Mit akarsz te 15 évesen egy másik sráctól? Remélem semmi "komolyat". Hogyan tudnád megoldani, hogy ne "unjon" meg? Nem tudom, te ismered nem én és a válaszolók. Talán mennyetek el fagyizóba vagy valami. Nézzetek meg egy filmet, kajáljatok együtt. Valami infót a srácról leírhattál volna.
2012. aug. 24. 17:06
 3/8 A kérdező kommentje:

na mind1..itt se kérdezek többet semmit ha nem tudtok normálisan véleményt adni.

Am meg ő 18,és úgy gondolom érett egy kapcsolatra ;)

2012. aug. 24. 17:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja és 1,5 éve együtt vagyunk ..
2012. aug. 24. 17:11
 5/8 anonim ***** válasza:
#1 vok. Ilyenre tanácsot mindenképpen nehéz adni. hiszen nem ismerünk benneteket. Ne haragudj, de ugy tünik, mégsem érett egy hosszu kapcsolatra, hiába 18. Te vszinüleg sokkal érettebb vagy már ilyenre mint ö.
2012. aug. 24. 17:21
 6/8 A kérdező kommentje:

De biztosan érett mert komoly nem viccel el dolgokat.

azért köszönöm :))

2012. aug. 24. 17:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Már nagyon unom az ilyen kérdéseket!!! Ha le sem írod, hogy a fiúd mit szeret akkor mi hogyan tudnánk normális választ adni? De szerintem egy 15 évesnek és egy nagykorúnak számító 18 évesnek teljesen más az igényei.
2012. aug. 24. 17:37
 8/8 A kérdező kommentje:
utolsóó..nem muszáj ide írnod.. köszi ;)
2012. aug. 24. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!