Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdhetném le ezt az önbizalomhiányt amivel tönkreteszem a kapcsolatunkat?
Tudom,hülye vagyok. Biztosan van valami durva lelki oka ennek a dolognak,de nem tudok rájönni,hogyan változtathatnék.
Nagyjából tudok a barátom exnőiről,neveket is.Nyilán utánuk is néztem...
Kis alacsony,vékony,babaarcú (persze lehet belülről üres).
Én pedig magasabb vagyok, átlagos testalkatú, nem egy "húúúdemegba**nám típus,nem sminkelem magam mint egy barbibaba,és szemüveges is vagyok.
Nem arról van szó,nem is akarok olyan lenni,akire csak a külsőségére lehet 10est adni,de na...
Másfél éve vagyunk együtt,és ez még mindig motoszkál a fejemben sajnos.
Hasonlítgatom magam,magamba szakadok ilyenkor,hogy hogyan választott engem ilyenek után...
:S
Tudom,szeret,mit foglalkozom ilyennel,de ezt valahogy magamban kellene elrendeznem...de hogyan?
Teljesen alaptalan a félelmed.
Annyiszor, de annyiszor igazolta már az élet, hogy a kisugárzás, hang, mosoly, szeretetet sugárzó szemek, vidámság klasszisokkal hamarabb tudja teljesen elbűvölni, megfogni a másikat, mint a külső. És ezt férfiak is visszaigazolták.
Én azt mondom, hogy egy párkapcsolatban még a szexuális vágy is jórészt érzelmi alapon ébred fel. Ha kedvesen beszélsz, simogatod a párodat, kiegyensúlyozott vagy, elképzelhető, hogy míg él sem tud elfelejteni, annyira megfogod vele.
Arra még nem gondoltál, hogy ezek a lányok vajon reggel smink nélkül is úgy festenek, mint a facebook-on a "nézzétek milyen szexi vagyok van mellem seggem, kívánjatok meg" típusú képeken?
Ha szép az arcbőröd, ápolt a hajad, körmöd, illatos vagyok, akkor nagy baj nem lehet.
Mondd el a párodnak, hogy nem tehetsz róla, szívesen változtatnál ezen az érzéseden, de folyamatosan bánt téged belülről, hogy talán nem vagy olyan szinten külsőre, mint a volt barátnői. És akkor majd megnyugtat, hogy de hát imádja az arcodat, a szemedet, a testedet és élvezi az életet veled.
Egész egyszerűen téged lát szépnek...a legszebbnek.
Nem olyan nehéz ezt felfogni. Ha téged kíván, rád gerjed, csak nem lehetsz olyan rusnya, amilyennek magad látod, nem?
Próbáld meg jól érezni magad a bőrödben és elfogadni, hogy igen is jó csaj vagy...hidd el ettől még jobb lesz a kapcsolatod!
Am meg baromságokon ne agyalj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!