Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm furcsán viselkedik. Mit tegyek?! :S Bővebben lent.
Figyelt kérdés
2éve vagyunk együtt és 2 év is van köztünk :D Kicsit furán viselkedik egyre többet játszik (számítógépen x\\\'D) ami engem zavar mivel van közöttünk egy kis távolság így távkapcsolatban élünk jóformán.Szal mikor jáccik nemigen vállaszol nekem és ez kicsit idegel...De ez még a kisseb dolog.Összehaverkodik fiúkkal és mondja nekem h jajj ez ebben a hónapban már az 5. fiú aki szerelmet valott neki.:S Meg kedveskedik velük stb és mikor én illetem őt szép szavakkal pl Cuki vagy Édes szal ien hasonlókkal arra semmitse reagáll bezzeg más srácok iet mondanak neki h Cukorfalat az már nagy szó és kiírja mindenhova és mondogatja nekem h jaj ez a srác de ari stb...ez engem nagyon zavar.Letöltöttem egy játékot elkérte a nevét letöltötte ő is mert azt mondta h szeretne velem jáccani belementem erre két nap mulva felrángattja azokat a fiúkat akik szerelmet vallottak neki...Nemigazán értem miért csinállja ezt...Szerintetek én vagyok ennyire féltékeny?:S és ne foglalkozzak ezzel a dologgal??2009. aug. 20. 23:24
1/12 A kérdező kommentje:
Írás hibáért bocsi!
2009. aug. 20. 23:25
2/12 anonim válasza:
Hááth...
Nagy valószínűséggel kell neki valami új...Úgyértem ha 2 év után ezt csinálja ez lehet egyik fő oka..
Próbáljatok új dolgokat csinálni,az segíthet.Ha azok után is így viselkedik lehedt h füstbe ment minden...
3/12 anonim válasza:
gyerekes, csak kinyílt a csipája te meg már megvagy neki és ún. hagyd ott
4/12 A kérdező kommentje:
De akk miért mondja h annyira szeret meg ienek?
2009. aug. 20. 23:47
5/12 anonim válasza:
Én elküldeném a gyerekeket meg a csajt is a ...- ba ,mert gyerekes amit csinálnak. Aki szeret igazán,az ilyet nem csinál.
6/12 A kérdező kommentje:
Tán tilos féltékenynek lennem?-.-
2009. aug. 20. 23:54
7/12 A kérdező kommentje:
Jó,legyen szemet hunyok felette de akk is fura h csinállja...
2009. aug. 21. 00:10
8/12 anonim válasza:
Te mire írtad a válaszokat ?:D Mindenki a csajról mondta, hogy gyerekes. Meg a többi csávóról hogy fasz... Nekem ha a barátnőmnek valaki ilyeneket mondana, én lehet,hogy elbeszélgetnék vele.. ;)
9/12 A kérdező kommentje:
xDDDD bocsika nemtook olvasni sem már x'D
2009. aug. 21. 01:30
10/12 A kérdező kommentje:
Nemmerem igazábóll mondani neki azért kértem h valaki adjon vmi tanácsot
2009. aug. 21. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!