Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Kb. március óta vagyunk együtt, de az utóbbi 1-2 hónapba nagyon furcsa. Régen sokszor nálam aludt, de manapság csak eljön 1-2 órára, összebújunk, utána meg már megy is haza. Mindig kitalál valamilyen kifogást, hogy mért nem alszik velem. Miért csinálhatja ezt? már nem érdeklem?2010. szept. 29. 09:39
1/8 anonim válasza:
Azért mert horkolsz, dicsak!
Amúgy kérdezni derogál? Ahelyett hogy névtelen emberek haszontalan tanácsait lesed, inkább hívd el barátnőd egy teára és beszéljetek őszintén. Olyan nagy kérés ez manapság?
2/8 anonim válasza:
Szerintem is beszéljetek! Vagy lehet h valamiért kiábrándult vagy nem jó veled valami! pl: ha szőrös vagy és nem tetszik neki,de szeret,csak nem akarja látni,elmondani! Ja és ha tényleg beszéltek ne sértődj be hanem értsd meg Vagy biztos vannak dolgai!
3/8 anonim válasza:
Ja, nekem is mindig azt mondja, hogy nem marad, mert rossz szerető vagyok.
Csak azt tudnám, miből jött rá erre, az alatt a 2 perc alatt. :)
4/8 A kérdező kommentje:
de épp ez az, hogy úgy érzem h csak a szex miatt jön át hozzám és ha megtörtént már megy is:S
2010. szept. 29. 10:09
5/8 gratis30 válasza:
Esetleg nem jutott eszedbe, hogy csak arra kellesz neki?
6/8 anonim válasza:
Nem, a fiúk képtelenek azt elképzelni, amit ők csinálnak a lányokkal :D
7/8 anonim válasza:
Így jártél. Nem szeret téged, csak f*sz kell neki. Küldd át hozzám is. :)
8/8 anonim válasza:
Jaj nem kell mindig a legrosszabra gondolni! Én szeretem a barátomat, mégsem szeretek vele aludni! Egyszerűen már megszoktam hogy egyedül alszom, sokkal jobban kipihenem magam. Amúgymeg kérdezz rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!