Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így velem a volt barátnőm?
szeritem is hagyd...!
igen, az lehet h más tetszik neki, de megbeszélték h barátok maradnak... és a barátok nem rázzák le a másikat..!
sztem keress egy jobb lányt mert az tényleg durva h egy év kapcsolat után ha barátkánt válatok el nem is nagyon akar veled beszélni...
haggyad!!!
Nem akar tőled semmit se.
Elhiszem,hogy 1 évig együtt voltatok,meg minden,de azt írtad,hogy sülve-főve együtt voltatok..Akkor is lehet kicsit sok volt már belőled.(Persze ez csak feltételezés.)
Hagyd a csajt,felejtsd el.
L.15
A "Legyünk barátok :) " szöveg annyira sablonos sajnos :( És szánalomból röhögök mindig ezen,mert olyan keserű és nem igaz. Baromira ritka amikor megmaradnak a párok barátoknak szakítás után. Csoda kell hozzá komolyan..Ez a lány nem érdemel meg téged ha így viselkedik. Most vagy azért ilyen,mert ezzel segíteni akar neked a felejtésben vagy csak szimplán...leszar téged :( És ez tudom, hogy fáj! De figyelj...együtt voltatok 1 évig. Szép volt, jó volt..de ennyi volt. Ezt szépen be kell látni...tudom már beláttad,de akkor is lásd be! Fogadd el. És ne írj rá...próbáld ne várni, hogy rád írjon. És mondok valamit...ha nem beszéltek több héten keresztül...leszarod őt magasról akkor hidd el, hogy ez majd bökni fogja a csőrét és rád ír majd. De ne várd...nem lesz ebből már semmi...se barátság se semmi. A barátság amúgy sem lenne jó ötlet,mivel te többet érzel...
Szóval én szurkolok neked!:)
Legyél sokat a barátaiddal,ismerkedj,haverkodj lányokkal...és hátha találkozol valakivel(hiába ha ezt most kizártnak és lehetetlennek látod)
:)
Üdv!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!