Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Furcsan viselkedik, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsan viselkedik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A baratom mostanaban eleg furcsan viselkedik, titkolodzik, nem oszinte es keveset talalkozunk, o azt mondja hogy azert viselkedik igy velem hogy legyek eros, kitarto, mert eleg egy hisztis nyavogos csaj vagyok.o azt mondja hogy szeret es nem akar elvesziteni, sokan azt mondjak hogy tul jo vagyok hozza es mindent megengedek neki. Ossze vagyok zavarva nem tudom mit tegyek, es hogyan viselkedjek vele szemben hogy ujra a regi kapcsolatunk legyen?
2009. júl. 28. 10:21
 1/5 A kérdező kommentje:
S.O.S SEGITSETEK!!!! LEGYSZI!!!
2009. júl. 28. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:
dobd ki a sz@rba! mi az h azért köcsög veled h legyél erös ne hagyd már magad...! a nökel nem igy kell bánni!! hagyd el
2009. júl. 28. 10:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom a titkolózás és a hazugság hogy kapcsolódna a megedzésedhez... Amúgy azt akarják tőled, hogy légy határozottabb, légy te aki irányít..

De nem értem, a viselkedése valahogy nem kapcsolódik a történeted többi részéhez. Mit csinál pontosan? Le akar rázni? Vagy hülyít? Többet kéne írnod az ő viselkedéséről.. + kor, kapcsolat jelege , hol tartotok, stb..

(23,F)

KG

(A kérdezők értékeljék hogy mennyire tetszett a válaszom.)

2009. júl. 28. 10:56
 4/5 A kérdező kommentje:
o mar eleg idos ahoz hogy beerjen az esze, es hogy komolyan gondolkodjon az eleterol, hogy mit akar es mit nem, titkolodzik pld. uzenetek es telefon hivasok, azt mondja hogy van dolga es nem talalkozunk de akkor nem ertem miert van meg velem? mar szakitottam vele de mindig vissza jott? akkor mi ertelme hogy velem legyen ha nem ugy viselkedik ahogyan kell, mit tegyek en hogy o konyorogjon, talan lesz..jam? hatha eszhez ter?
2009. júl. 28. 11:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy a szeretője vagy...

(23/F)

KG

2009. júl. 28. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!