Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik legjobb barátom furcsán viselkedik. Most akkor mi baja van? (Łent)
Fészbukon amikor csetelünk,bejelenti ,hogy feláll neki ,meg kérdezgeti,hogy járunk-e majd,meg megakar baszni-> Ezt így konkrétan leírja nekem .Persze ,azt is bejelenti ,hogy kivel milyen viszonyba volt..Én nem is kérdeztem,de a szexuális életéről beszél nekem.Már lassan két éve ismerem. Az utóbbi néhány hónapba kezdte ezt csinálni.Mindig megkérdezi,hogy mi a véleményem arról YX csajról.Nem akarom megbántani,mert akkor megsértődik.Hogy mondjam meg neki ,hogy nem érdekel dumája a csajokról?Mért,csinálja ezt,féltékenyé akar tenni vagy mi ?
Bocsánat kissé,sokat írtam ..
Pedig ezek normális válaszok voltak.
Elég egyértelmű, dugni akar a barátod. Nem feltétlenül téged, de látható módon nő kell neki. Aztán lehet, hogy ezt a vágyát rád vetíti ki, mert te állsz hozzá olyan közel, hogy elmondja neked.
De ha ezt téged nem érdekel, akkor szépen írd meg neki, hogy a továbbiakban nem vagy kíváncsi ezekre. Mond meg neki, hogy kerítsen barátnőt, vagy ha késztetést érzel rá, akár segíthetsz is neki vagy le is feküdhetsz vele.
Ha erre ő besértődik, akkor sajnálatos módon szellemileg nem elég érett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!