Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik legjobb barátom egy fiú és a kérdésem hogy szerintetek miért viselkedik ilyen furcsán?
Bocsi hogy hosszú lett de olvassátok el kérlek!:O
Már régóta a legjobb fiúbarátom, mindent tud rólam én is róla ... mindent elmondunk egymásnak (cikit,intimet...bármit).Kb egy hónapja van csaja és eddig ahányszor új csaja lett eltávolodott tőlem . Nem akarta hogy írjak a falára facebookon nehogy meglássa a csaj . Sokszor mondja hogy szeret én is szeretem de mindketten úgy állunk egymáshoz hogy barátok vagyunk csak.Sokszor mondja hogy neki akárhány csaja lesz mindegyiket feladná értem . És eléggé utalgatott hogy a szüzességét is velem szeretné elveszteni!
A gondom hogy amikor csaja van ... eltávolodik tőlem mintha félne hogy a lány féltékeny lesz miattam vagy nem tudom :S Mit gondoltok erről? Szerintetek többet érez mint barátság? Vagy miért csinálja ezt?
14/L
#6 azt hiszem ez az elsodor az élet másfele dolog már megtörtént.. nekem egy fél éve Németországba kellett költöznöm anyagi gondok miatt a családdal de mióta itt vagyok minden nap beszéltünk telefonon és interneten ugyanúgy ... ettől nem félek!
Én magam mellett szeretném tartani de mint barátot .. mert lehet hogy barátként tovább marad mellettem .Ha összejönnénk és nem működne a dolog akkor ezt a barátságot tudom hogy nem kapnám vissza ... nem szeretnék kockáztatni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!