Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! LÁNYOK! Mit gondoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! LÁNYOK! Mit gondoltok? (többi lent)

Figyelt kérdés

18 leszek októberben. Sosem csókolóztam, sosem volt barátom...

Néha már teljesen el vagyok keseredve, hogy soha nem is lesz.

Van hogy megnéznek az utcán, de ha látom hogy valaki néz legtöbbször elfordulok (nem mindig de sokszor). Eléggé szégyenlős vagyok.

Mindig abban reménykedek vagy inkább csak erről álmodozom, hogy majd egyszer lesz egy fiú akit nem érdekel, hogy mennyire visszahúzódó és szégyenlős vagyok, de tényleg érdeklődik irántam és megpróbálja lebontani azokat a magam köré húzott "falakat"...

Elég nyálasan hangzik tudom..

Nagyon gáz? Ilyen tényleg csak a filmekben van?

2012. aug. 27. 01:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Ismerkedj fiúkkal és egyszer majdcsak megtalálod a nagy Őt.. De ha nem hagyod hogy megismerjenek elfog menni melleted az igazi... Nm azt mondom hogy legyél olyan mint sok lány k***ás hogy mindenki átmegy rajtad csk egy kicsit nyilj meg...
2013. jún. 29. 00:25
 22/26 anonim válasza:
a legjobb hozzáállás egy kapcsolathoz: ha vége akkor.... Game over! Replay? YES
2013. jún. 29. 00:25
 23/26 anonim ***** válasza:
nem csak a filmekben van, de a "falakat" te is le tudod bontani :)
2013. júl. 7. 22:22
 24/26 anonim ***** válasza:
Kitartást! Valahol rád vár a szőke lovagod,csak nem tudja, hol keressen. Megvan a te párod, csak ki kell várnod. Nem gáz. Ezt felejtsd el! Semmi gáz nincs benne. Hidd el! Nem sokára eljön. Csak légy magabiztos. Hajrá! Szorítok neked!
2013. júl. 7. 22:33
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha egyébként jó csaj vagy és normális, biztos összejön.

Én egyébként ismerkedtem korábban itt egy hasonló lánnyal, de csak szórakozott velem hosszú ideig.

2013. aug. 14. 23:11
 26/26 anonim válasza:
Nem csak a mesékben van, tapasztalat. Én is szégyellős vagyok, mondjuk talán nem ennyire, mint te, de én se kezdeményeztem volna soha. Szerencsére (barátok közbenjárásával, konkrétan ők hoztak össze minket) találkoztam egy fiúval, akinek tetszettem, ő is tetszett nekem, és kezdeményezett, pedig én nem mertem olyan egyértelműen közeledni hozzá, féltem, hogy túl sok leszek, vagy csak szórakozik és megütöm a bokámat. És most járunk. Hihetetlen:)
2013. aug. 28. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!