Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Lányok! Mit gondoltok? (lent)
18 leszek októberben. Sosem csókolóztam, sosem volt barátom...
Néha már teljesen el vagyok keseredve, hogy soha nem is lesz.
Van hogy megnéznek az utcán, de ha látom hogy valaki néz legtöbbször elfordulok (nem mindig de sokszor). Eléggé szégyenlős vagyok.
Mindig abban reménykedek vagy inkább csak erről álmodozom, hogy majd egyszer lesz egy fiú akit nem érdekel, hogy mennyire visszahúzódó és szégyenlős vagyok, de tényleg érdeklődik irántam és megpróbálja lebontani azokat a magam köré húzott "falakat"...
Elég nyálasan hangzik tudom..
Nagyon gáz? Ilyen tényleg csak a filmekben van?
és tudod mi a legrosszabb? hogy a mai fiúk meg nem kezdeményeznek,max a könnyenkaphatóknál vagya ribi mászik rá....nagyon kevés fiú kezdeményez,nálam pl sosem kezdeményeztek,illetve egyszer egy 30 éves csávó...de akkor én 16 voltam:D szal gondolhatod mit válaszoltam neki..
és én meg végképp nem vagyok kedeméynezős...nekem kicsit megaláó lányként,és nem is merek..inkább ez.
"Nagyon gáz? Ilyen tényleg csak a filmekben van?"
Nem! Egyáltalán nem gáz.
A másik meg, a filmek nagyon is a való életről(is) szólnak. Nincs ilyen,h csak a filmekben...bla bla bla...
Elárulom neked,rengeteg ilyen ember van. Sokkal több mint gondolnád,csak hát ugye,nem ismered őket,nem jársz olyan sűrűn társaságba, nem ismered az emberek valódi énjét. Nagyon sok ember egészen más,mint amilyennek mutatja magát. Úgyhogy ki kell,hogy ábrándítsalak kislány! Csak egy vagy a sok millió közül...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!