Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Lányok! Mit gondoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lányok! Mit gondoltok? (lent)

Figyelt kérdés

18 leszek októberben. Sosem csókolóztam, sosem volt barátom...

Néha már teljesen el vagyok keseredve, hogy soha nem is lesz.

Van hogy megnéznek az utcán, de ha látom hogy valaki néz legtöbbször elfordulok (nem mindig de sokszor). Eléggé szégyenlős vagyok.

Mindig abban reménykedek vagy inkább csak erről álmodozom, hogy majd egyszer lesz egy fiú akit nem érdekel, hogy mennyire visszahúzódó és szégyenlős vagyok, de tényleg érdeklődik irántam és megpróbálja lebontani azokat a magam köré húzott "falakat"...

Elég nyálasan hangzik tudom..

Nagyon gáz? Ilyen tényleg csak a filmekben van?

2012. aug. 22. 03:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok és én 21 leszek:/...:D
2012. aug. 22. 03:02
 2/18 anonim válasza:
Jesszusom, én is ilyen vagyok, bár egy évvel fiatalabb kiadásban. Szerintem az évek során (egyetem, munka) kicsit nyitottabb, merészebb is leszel, de biztos van a Földön olyan srác, aki mer kezdeményezni és tenni egy kapcsolatért, nem csak mi vagyunk ilyenek, voltak és lesznek is még. :)
2012. aug. 22. 03:08
 3/18 anonim ***** válasza:
Keressél olyan elfoglaltságot, ahol társaságban vagy és megnyilhatsz. befogadóbb, "könnyedebb" leszel. Ilyen a sport, a tánc, esetleg valamilyen színjátszó, kulturális kör.
2012. aug. 22. 03:11
 4/18 anonim ***** válasza:

és tudod mi a legrosszabb? hogy a mai fiúk meg nem kezdeményeznek,max a könnyenkaphatóknál vagya ribi mászik rá....nagyon kevés fiú kezdeményez,nálam pl sosem kezdeményeztek,illetve egyszer egy 30 éves csávó...de akkor én 16 voltam:D szal gondolhatod mit válaszoltam neki..

és én meg végképp nem vagyok kedeméynezős...nekem kicsit megaláó lányként,és nem is merek..inkább ez.

2012. aug. 22. 03:11
 5/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam, aztán egyszer csak jött egy szélhámos és berántott az élet dolgaiba...
2012. aug. 22. 03:25
 6/18 anonim ***** válasza:
Pont ilyen lányt keresek :)
2012. aug. 22. 03:36
 7/18 A kérdező kommentje:
Olyan vicces hogy ezen az oldalon mindig mindenki pont ilyen lányokat keres, aztán mégis az összes fiúnak a ribik kellenek...
2012. aug. 22. 03:38
 8/18 anonim ***** válasza:
igen:D micsoda véletlenek...:)
2012. aug. 22. 03:40
 9/18 anonim válasza:
Egyszerü nekem nem jönnek be az ilyen lányok , de jobbak mint a ribancok :P inkább legyen egy ilyen barátnőm mint aki 100 X megcsal 19 éves férfi voltam.
2012. aug. 22. 07:22
 10/18 anonim ***** válasza:

"Nagyon gáz? Ilyen tényleg csak a filmekben van?"

Nem! Egyáltalán nem gáz.

A másik meg, a filmek nagyon is a való életről(is) szólnak. Nincs ilyen,h csak a filmekben...bla bla bla...

Elárulom neked,rengeteg ilyen ember van. Sokkal több mint gondolnád,csak hát ugye,nem ismered őket,nem jársz olyan sűrűn társaságba, nem ismered az emberek valódi énjét. Nagyon sok ember egészen más,mint amilyennek mutatja magát. Úgyhogy ki kell,hogy ábrándítsalak kislány! Csak egy vagy a sok millió közül...!

2012. aug. 22. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!