Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Lányok! Mit gondoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Lányok! Mit gondoltok? (lent)

Figyelt kérdés

18 leszek októberben. Sosem csókolóztam, sosem volt barátom...

Néha már teljesen el vagyok keseredve, hogy soha nem is lesz.

Van hogy megnéznek az utcán, de ha látom hogy valaki néz legtöbbször elfordulok (nem mindig de sokszor). Eléggé szégyenlős vagyok.

Mindig abban reménykedek vagy inkább csak erről álmodozom, hogy majd egyszer lesz egy fiú akit nem érdekel, hogy mennyire visszahúzódó és szégyenlős vagyok, de tényleg érdeklődik irántam és megpróbálja lebontani azokat a magam köré húzott "falakat"...

Elég nyálasan hangzik tudom..

Nagyon gáz? Ilyen tényleg csak a filmekben van?

2012. aug. 22. 03:01
1 2
 11/18 anonim válasza:
Én is ugyan ebben a helyzetben vagyok. Ráadásul van egy 19 éves oszt.társam (lassan 20) neki se volt még pasija és nem is csókolózott. Őt pl. egyáltalán nem zavarja...
2012. aug. 22. 10:02
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egyszer megpróbálnál kezdeményezni,vagy csak egy mosolyt ejtenél azon pasikra akik rádpillantanak az utcán, már jobban éreznéd magad, több lenne az önbizalmad, szerintem amúgy nem gáz :) csak várni kell és jön valaki:) az ilyen szabad foglalkozások meg jó ötlet !:)
2012. aug. 24. 01:15
 13/18 A kérdező kommentje:
NEM azért írtam ki, hogy privátba üzengessetek :)
2012. okt. 21. 00:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy elveszve, de ha igen, akkor velem együtt :D
2012. okt. 21. 01:33
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, csak fiúban. Nem volt még bnőm, nem csókolóztam még és még barátaim sincsenek és nem is vtak még. Asszem sorstársak vagyunk ):)

18/F

2012. okt. 21. 10:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Talán azért mászunk rá az olcsó ribikre mi normális srácok mert a normális csajok mindig a barátzónába száműznek és a diszbu,i bunkók után mennek. Mi normális srácok belefáradunk ebbe és mi is bunkók leszünk. 19f
2012. okt. 21. 11:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Ott a pont!
2012. okt. 29. 00:57
 18/18 anonim válasza:
ne izgulj,bár én még csak 16 vagyok,de engem meg sem néznek. sokszor én is úgy érzem,soha nem talál rám a szerelem. de még fiatal vagyok,18 évesen te is az vagy. és gondolj arra,hogy még csodálatos lehet az ELSŐ! ;)
2012. dec. 28. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!