Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a megállapításról hogy a lányok 70%-a nem tud jól csókolózni?
ja, elég sok csicskával találkoztam már, de azért nem ilyen arányban
inkább olyan 40-50%-ra tenném
nem tudom szerintem ez olyan mint a külső...valakinek tetszik a másik még van aki csúnyácskának látja....
Volt partnerem aki nem úgy csókolt ahogy nekem jól esik de nem mondom hogy béna volt, csak nem illetünk össze....
(26L)
Mivel jó pár "csók-tapasztalatom" van mindkét nemmel kapcsolatban, azt hiszem mérvadó a véleményem.
Nos, én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Ezt nem azért írom, mert én is nő vagyok, csak egyszerűen a lányok/nők sokkal jobban csókolnak.
Talán azért, mert sok fiú inkább kényszeresen figyel a "technikára", míg a nők inkább jobban átadják magukat a dolognak.
L/25
Én szeretek lágyan csókolni. Mivel az exem a gyomortartalmamat is képes volt megvizsgálni csókolózás közben, nyilván neki nem volt jó az én csókom és az ő szemében nem tudtam jól csókolni. Az én szemeben viszont ő nem tudott jól csókolni.
Szóval kinek, mi a jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!