Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell JÓL csókolózni?
Mindent írjatok le! Kíváncsi vagyok arra, hogy hogyan dugom be a nyelvem, meddig tartsam bent, a más szájában mit csináljak, ő mit fog az enyémben..ELőnyök hátrányok? Mire figyeljek?
13/L
gyere át és megmutatom 18/f
na jó vicceltem. De amúgy ha ő már csinálta nincs problem, de mivel valószínű ő is korodbeli igy lehet problem.
Bár az egész olyan mint az alvás, magától jön...
Meddig tartsd bent? -.^
Számolod a másodperceket vagy mi? :O
Szia! Én elmondok pár dolgot.
1.Úgy, ahogy neked, a pasidnak is kényelmes, vagy elkezded, hogy pl. arra gondoltam, mi lenne, ha... És elkezditek. Ez veszélyes, mert ha még nem akarja, akkor fel is pofozhat, de ez romantikusabb.
A másik, elég szar, de az én elsőm az úgy volt, hogy:
- Akkor megcsókalhatlak?
- Igen.
... Ok itt mindenki felkészült, összerakjátok a szátokat, a nyelves csóknál pedig nyelvetekkel is nyalogatjátok a másikét. Ha ezt nem akarjátok elsőe akkor max bexsukod a szád.
2. Annyi ideig, ameddig akarjátok, de ha már húzza el a fejét, akkor ne tartsd vissza XD.
3. Lényegében nyalogatni fogja a nyelvedet. Te is az övét.
4. Jó csókolózást, és sok sikert!
ha ez nemjönne be, akkor a következőt csináld.
Hajolj közel, csücsöríts és és kezdj el elefánthangokat adni. Hidd el ez ösztönözni fogja a partnert.
nekem is úgy mondták, mert én még nem próbáltam, de bemásolom:
szóval nem úgy kell kezdeni hogy rögtön felfalja a fiú a lányt vagy fordítva.mondjuk először puszi, rendesen hgoy ne legyen zavarba,ha az megvan akkor lehet a szájra és mondjuk úgy hogy egyre hosszabban ott tartani.aztán mondjuk picit kinyitni a szájakat és úgy folytatni,szintén addig ameddig már úgy hozzászokik,és aztán nem vadállat módjára de óvatosan ki lehet nyújtani a nyelvet hogy picit összeérjenek. ez nagyon izgi. háát aztán a legjobb megfogalmazás hogy el lehet kezdeni kergetőzni a nyelvekkel :D
nekem nem korombeli mondta, de ő nagyon jó fej, és megkértem magyarázza el, mert senki nem mondott normális választ GYIK-on
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!