Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit gondoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit gondoltok egy ilyen srácról?

Figyelt kérdés
Akire 22 éves kora ellenére már több lány is mondta, hogy 17-nél többnek nem néz ki. Sőt voltak, akik 15-nek néztek! Aki tehát kisfiús testalkatú, alacsony, vékony és arcra sem épp egy idősebb férfi benyomását kelti, az arcszőrzete sem valami erős és nem is nő mindenhol még, pedig már felnőtt.

2012. aug. 8. 21:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
serdülő
2012. aug. 8. 21:22
 2/16 anonim ***** válasza:
Genetikai hiba. Ne aggódj. De nekem ezek bejönnek.
2012. aug. 8. 21:22
 3/16 Hanariko ***** válasza:

Amit leírtál: hogy kisfiús... de az lehet akár aranyos is.

Nem baj, ha nem mindenhol szőrős (pl mellkason, háton nem túl szép a szőr sztm.) Amúgy meg nem tehet róla hogy nem a szokásos ütemben működnek a hormonjai.

2012. aug. 8. 21:23
 4/16 Shaddark ***** válasza:

Ha el tudja fogadni magát teljesen ilyennek akkor minden jó mert ez lejön mindenki másnak is, ezért mindenki más is el fogja.

Ha nem akkor viszont keveset foglalkozik magával.

Edzegetni, férfiasodni - nem élsportoló szinten de az a heti 3 edzés nem olyan sok idő és energia ám.

Önbizalom kell mindenhez, ha így megvan akkor oké így, ha nincs akkor növelni edzéssel akár.

2012. aug. 8. 21:25
 5/16 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnek az ilyen srácok :)
2012. aug. 8. 21:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Az gáz ha 15 évesen 185 cm,86kg,borostas arcom van?nekem nagyon tetszik el se bírom képzelni milyen lehetne ha mindenkinnek a terdet latnam
2012. aug. 8. 21:36
 7/16 anonim ***** válasza:

Esetem:D

De amúgy nem tehet róla,ez a genetika játszmája:D

2012. aug. 8. 21:45
 8/16 A kérdező kommentje:
Joe, szívesen cserélnék veled! Mázlista!
2012. aug. 8. 21:56
 9/16 Shaddark ***** válasza:
Hát, 10 év múlva csak olyan helyekre mehet be ahol van két szárnyú ajtó :D
2012. aug. 8. 22:16
 10/16 anonim válasza:
A lányok szeretik az aranyos, cuki, kisfiús pasikat, még ha szerintük gáz is hogy mi ezt gondoljuk rolluk..... 18/L
2012. aug. 8. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!