Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok egy ilyen srácról?
Eddig folyton azt kaptam lányoktól élőben úgy 2-3 lánytól csak, hogy aranyos vagyok, meg babapofim van és társai. Ilyenkor azt éreztem, hogy ez lekoptató szöveg és nem is kezdeményeztem sosem. Valahogy sosem érzem, hogy lenne esélyem ilyen külsővel lányoknál, ha kezdeméyneztem is lányoknál, azokat nem ismertem és többnyire a van barátom szöveggel koptattak le, van, aki meg az orrom miatt sértegett. Én inkább szeretnék, magas, kigyúrt állat lenni. Mindig is erre vágytam. De magas már nem lehetek az biztos, kigyúrtan meg hülyén néznék ki ilyen alacsonyság mellett. Most úgy vagyok vele, hogy a célom 8 kilót felszedni. De olyan pocsék az anyagcserém, hogy örülhetek, ha nem fogyok. A hízás nálam csoda.
Itthon edzem aztán meglátom lesz-e eredménye, ha lesz pénzem tömegnövelőzöm, mert eddig csak az használt. Akkor is csak két kilót szedtem fel, de amíg edzettem és tömegnövelőztem.
Azt mondjátok, hogy arra is mondjátok, hogy aranyos, akit vonzónak találtok?
Ha ez igaz, akkor talán én valóban tetszettem középsuliban egy hozzámképest meg amúgy is túlságosan jó csajnak.
Bár én a mai napig csak szórakozásnak tartom a dolgot. Csendes, félénk srác voltam akkoriban még inkább, mint most. Ezért könnyen rámkaptak a lányok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!