Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! LÁNYOK! Mit gondoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! LÁNYOK! Mit gondoltok? (többi lent)

Figyelt kérdés

18 leszek októberben. Sosem csókolóztam, sosem volt barátom...

Néha már teljesen el vagyok keseredve, hogy soha nem is lesz.

Van hogy megnéznek az utcán, de ha látom hogy valaki néz legtöbbször elfordulok (nem mindig de sokszor). Eléggé szégyenlős vagyok.

Mindig abban reménykedek vagy inkább csak erről álmodozom, hogy majd egyszer lesz egy fiú akit nem érdekel, hogy mennyire visszahúzódó és szégyenlős vagyok, de tényleg érdeklődik irántam és megpróbálja lebontani azokat a magam köré húzott "falakat"...

Elég nyálasan hangzik tudom..

Nagyon gáz? Ilyen tényleg csak a filmekben van?

2012. aug. 27. 01:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet. :-)
2012. aug. 27. 01:22
 2/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Majd jön, ha jönni akar (és jönni fog!).:)
2012. aug. 27. 01:23
 3/26 anonim válasza:
Szerintem is :)
2012. aug. 27. 01:23
 4/26 anonim ***** válasza:
nem részletezem,mert nem tartozik ide,van egy barátom aki ugyanilyen,nem mer senkit leszólítani főleg nem nőt próbálj meg odamenni fúkhoz,ha nem akarsz magányos lenni valakit tuti felszedel egy nőnek könnyebb(bocs a regény miatt)de itt van röviden tömören hogy ne félj kezdeményezni a kudarctól valófélelem miatt
2012. aug. 27. 01:25
 5/26 anonim ***** válasza:
szerintem létezik ilyen fiú, és megéri várni rá :)
2012. aug. 27. 01:26
 6/26 anonim ***** válasza:
előző előtti vok mondjuk ezis igaz
2012. aug. 27. 01:27
 7/26 anonim ***** válasza:
énis ilyen voltam, de önbizalmat kell gyűjteni és elkezdeni szemezgetni, aztán utána már úgyis odamennek, akkor meg beszélgess velük, a többi meg majd alakul :) még énis csak a beszélgetésnél tartok, de már ez is haladás L/19
2012. aug. 27. 01:30
 8/26 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg az ismerőseid, akik jól ismernek, hogy tudnak-e hozzád illő szinglit :)

Sok szerencsét!

2012. aug. 27. 02:13
 9/26 anonim ***** válasza:

októberben töltöttem a 18-at, februárban "megvolt" az első csók, ebben a hónapban pedig "kincset cseréltem" a barátommal.

bennem is ugyanezek a kérdések merültek fel, és szinte biztos voltam benne, hogy soha senki rám se fog nézni... hát tévedtem :D

2012. aug. 27. 02:35
 10/26 anonim ***** válasza:
Menjél el ismerkedni.Utcán senki sem fog leszólítani,arra ne várj
2012. aug. 27. 02:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!