Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIÚK! LÁNYOK! Mit gondoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! LÁNYOK! Mit gondoltok? (többi lent)

Figyelt kérdés

18 leszek októberben. Sosem csókolóztam, sosem volt barátom...

Néha már teljesen el vagyok keseredve, hogy soha nem is lesz.

Van hogy megnéznek az utcán, de ha látom hogy valaki néz legtöbbször elfordulok (nem mindig de sokszor). Eléggé szégyenlős vagyok.

Mindig abban reménykedek vagy inkább csak erről álmodozom, hogy majd egyszer lesz egy fiú akit nem érdekel, hogy mennyire visszahúzódó és szégyenlős vagyok, de tényleg érdeklődik irántam és megpróbálja lebontani azokat a magam köré húzott "falakat"...

Elég nyálasan hangzik tudom..

Nagyon gáz? Ilyen tényleg csak a filmekben van?

2012. aug. 27. 01:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%
(tehát:Fiúk,írjatok privit!!)
2012. aug. 28. 16:36
 12/26 anonim ***** válasza:
Szerintem most mar eleg privit kaptal ugy, hogy valogathatsz!
2012. aug. 28. 18:34
 13/26 anonim ***** válasza:
56%
ne álmodozz! így senki se fog odajönni hozzád. A fiúk általában érzéketlenek. Nem vesznek észre semmit.Ha nem beszélsz velük és nem vagy magabiztos, nem vesznek észre, tapasztalatból mondom
2012. aug. 29. 13:46
 14/26 anonim ***** válasza:
68%
egy ien leany az almom 19f
2012. aug. 31. 15:58
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem baj ha még sose csókolóztál és nem volt barátod. te csinálod jól, vársz az igazira. míg sokan mások már fűvel-fával voltak annyi évesen, na az a gáz.

lehet, te nehezebben barátkozó vagy, és kevesebb kapcsolatod van, de azok mélyebbek is. valószínű a párkapcsolatod is elég komoly lesz majd. még időben vagy!

sok sikert!

2012. szept. 13. 17:28
 16/26 anonim ***** válasza:
89%

"Tudok a hatalmas piros kalapomról, de nem érdekel, nem veszem le, valaki fogadja el és vegye le a fejemről"

Ember, ha tudod, hogy túlságosan szorongsz és ráadásul még kínozod magad a hülye gondolataiddal mire számítsz?

Olyan vagy amilyennek gondolod magad, azaz amilyennek szerinted látnak az emberek, minden a fejben dől el!

Kezd ott, hogy ne érdekeljen, hogy épp van e párod, hogy épp nincs kivel megosztanod a gondolataid. Ne foglalkozz vele, ne is gondolj rá.

Ne várd a szőke herceget a fehér lovon, mert SOHA nem fog eljönni, amíg nem vagy hajlandó a saját várad falaidtól nem lehet a közeledbe férni.

Gondolom vannak barátnőid, velük beszélgess stb. Lehet hülyén hangzik, de ha foglalkozol a szorongással még rosszabb, ha nem teszel ellene akkor szorongsz, ha nem akarsz szorongani akkor meg arra gondolsz, hogy nem akarsz szorongani, és mi lesz? Szorongsz.

Elárulom mi a teendő, először is semmi gond azzal ha szorongsz. A szorongás felkészít arra, ami következni fogsz, fokozódik a légzés, nő a koncentráció képességed, nő az adrenalinszinted. Az a gond, amikor elkezdesz erre felfigyelni, ha figyeled magad, hogy tudsz mással foglalkozni? Olyan mint amikor egy gyenge számítógépre egy operációs rendszert telepítesz és nincs (nem hagysz helyet) hely a RAM-ban, hogy más alkalmazásokat futtass, mert elhasználod, arra, hogy figyeled, hogy fut az az operációs rendszer.

Tehát, ha le akarod győzni a szorongást, akkor tudatlan kapcsolatban állsz a problémával és a problémát vonzod magadhoz, a helyett, hogy azt vonzanád amit tényleg szeretnél. Ne foglalkozz a szorongással, hagyd figyelmen kívül, csináld amit AKARSZ, és te is adhatsz jeleket egy férfinak, mert ha pl. felfigyel rád, de látja, hogy semmi jele annak, hogy tetszel neki, továbbáll, ami normális.

Járj el bulizni, szórakozz, érezd jól magad, és NE TÖPRENGJ! Tedd azt ami jön spontán.

Remélem segítettem.

17/F

2012. szept. 13. 17:41
 17/26 anonim ***** válasza:
A piros sapka - negatív gondolataid
2012. szept. 13. 17:42
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

te is le tudod bontani azokat a falakat, de vigyázz, mert a magány-téglák között az idő a malter...

természetesen lehetséges, hogy eljön majd az a fiú, de a te döntésed, hogy megvárod, vagy megkeresed

2012. okt. 5. 23:43
 19/26 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolónak igaza van, te is tehetsz azért, hogy legyen valakid. Én is olyan fiú vagyok, aki ha nem látja egyértelműen, hogy bejön a csajnak, akkor odébbáll.
2013. febr. 24. 23:15
 20/26 A kérdező kommentje:
jesszus... -.- köszönöm, igazán kedves válasz :3 jobb lett volna ha nem is írsz :)
2013. febr. 25. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!