Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Unalmasnak tartom a hagyományo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmasnak tartom a hagyományos értelemben vett randit. Szerintetek ez baj?

Figyelt kérdés
A legtöbb ember úgy éli meg a randizást, ami lehet első, második, harmadik...stb., hogy elmegy a kiszemelt lánnyal/fiúval egy kávézóba, beülnek, beszélgetnek. Másik lehetőség, hogy sétálnak valahol, vagy moziba mennek... Meg a többi hasonló program. Na én ezeket már valahogy nagyon unom. Én már annyiszor randiztam ilyen beülős helyeken, hogy azt el sem tudom mondani, de szerintem borzalmasan rossz. Beszélgetni olyan témákról, hogy mi a kedvenc filmem, milyenek voltak az előző kapcsolatok...stb. Aztán a második randi is ilyen, nem történik semmi érdekes, harmadik is, még csak a kézfogásig se jutunk el... Vagy lehet, hogy a pasikkal van a gond, akikkel találkozom? Mert az nagy probléma, ugyanis én már annyi ilyet átéltem, hogy akkor ez azt jelentené, nincs is "igazi" férfi a környékemen :S Mind csak ilyen kis puhányka, kis unalmas, akik semmit se mernek csinálni, valamikor még (gyakran) önálló ötletük sincs semmilyen téren, tiszta papucsok. Mit gondoltok, mi lehet a probléma? Tényleg ilyen szánalmasak (bocsi) a férfiak manapság? Vagy csak nekem nagyon az elvárásaim? (21/L)

2012. aug. 26. 19:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
érdekes hely,azóta már eljutottam oda igaz nem csajjal.
2012. aug. 26. 22:03
 22/25 A kérdező kommentje:
Én valahová a tengerpartra is szívesen mennék. Az aztán romantikus lenne. De még a Balaton egyes részei is megfelelnének, de oda se visz el senki...
2012. aug. 26. 22:05
 23/25 anonim ***** válasza:
:)
2012. aug. 26. 22:10
 24/25 anonim ***** válasza:

Jó volna egy olyan macácska mint amilyen a kérdező. De az a baj, hogy a nők zöme nem ilyen, hanem szeretik kiismerni a palit, akinek aztán szétpakolják a praclijukat. Ki kell hogy alakuljon a bizalom, az pedig csak a hosszú, dögunalom ismerkedéssel és pofázmánnyal megy, máskülönben lehet hogy egy mosolygós sorozatgyilkos is lehet a fickó, aki kampóra szereti felhúzni a levágott női melleket, és ezekkel díszíti a karácsonyfáját. Sok nőnek én úgy gondolom ,hogy ilyen szimpátia nélkül nem megy a szex sem igazán. Azok a jó nők viszont ,akik férfi aggyal gondolkodnak, és hamarabb beadják a derekukat, pörgősebbek, nem annyira romantikázósak. Én is olyat keresnék, bár ez nem jelenti azt,hogy a város toprongy kur-vája legyen, se azt,hogy lehúzós diszkó ribbancra vágynék. Legyen normális, csak ne legyen annyira nebáncsvirág fazonú.

Mi férfiak is kb. azt tesszük szerintem amit a legtöbb nő elvár, a pofázást előszőr, a haverkodást, mert ez a bevett közhely. 10 nőből kb. 8 úgy elhajt a pitcsába mint a sicc, ha valami kanos dumával állítanak eléjük a fickók. Az élet az nem igazán egy Vin Diesel film féle forgatókönyv menet általában. Sok nő egy komolyabb ridegebb, kevésbé puncsólós féle férfitól összehúzza magát mint egy kib.szott süni, aztán betonfúróval nem lehet többé fellazítani, hogy megnyíljon. Ott van eleve a baj,hogy senkire nincs ráírva, hogy mik az elvárásai, igényei, kilánya borja, nem látsz bele a fejébe, hogy milyen gondolatok cikáznak a fejébe, és a próbálkozásokkal be kell kalkulálni a nagy arcrazuhanásokat is. Ezeket csak általánosságban írom, nem mindnekire kell hogy igaz legyen, de a környezetemben meg úgy általában ezt vettem észre,hogy így mennek ezek a hitvány dolgok.

2012. szept. 25. 14:17
 25/25 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy a 3 as válaszolónak igaza van, ha nincs semmi közös az érdeklődési körben, ha untat az a gyönyörű lény akivel együtt vágod agyon az értékes idődet, akkor igazán nincs miről beszélni. Az olyan párkapcsolat hosszú távon úgysem működne, amiben a lelkét unod mint az állat, csak a testét kívánod. Arra valók a callgilek meg a playboyok. Nekem is volt már olyan, hogy állatira tetszett egy nő, le is szólítottam, nagynehezen összeerőlködtem vele egy félórás hallgatásokkal teli beszélgetést, de mire túljutottam, úgy voltam vele,hogy nem kellesz te nekem, uncsi vagy eléggé, nem érezném jól veled magam az fekvőhelyen kívül. Szerintem te ilyen lélekidegen egyénekkel beszélgettél, akikkel nem volt meg a vibrálás, a közös osztó.
2012. szept. 25. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!