Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmasnak tartom a hagyományos értelemben vett randit. Szerintetek ez baj?
Szerintem is rohadt unalmas.Én is túl vagyok jó páron(sikeres kevésbé sikereseken egyaránt)
Igazából piszkosul nem érdekel,hogy vkinek mi a kedvenc filmje,bandája stb.Azért bájcsevegjek órákig,hogy belopjam magam a szívébe---uncsi.
Habár esetedben inkább egy tökös legény kellene aki rendbe tenne:))
Szerintem pedig ezt fel lehet turbózni. Legalábbis, én is voltam már egy csomó ilyenen, de sose hagytam, hogy ellaposodjon. Mindig beszélgettünk, hülyéskedtünk mindenféléről, elvégre nem egy interjú vagy rendőrségi kihallgatás ez, hogy sorban feltegyek a partnernek egy rakat kérdést és vallassam... Nem, azok a kérdések maguktól is felvetődnek előbb-utóbb, és azok feltevését mondjuk kerülni is szoktam. Persze, a partnereim is, akikkel így randizgattam, nem voltak azok a kimondottan unalmas alakok, mert ha így volna (és már volt rá példa), akkor köszönettel elutasítom a következő randikérést. Aki untat, azzal nem fogok tudni később sem jól ellenni.
Bezzeg a mostani párommal se volt ez másként. Hagyományos randink volt, egy héttel a megismerkedésünk (netes) után találkoztunk. Addig minden lehető témát kimerítettünk, hiszen minden nap vagy 7-8 órákat chateltünk. És mikor találkoztunk, akkor is elvonultunk egy parkba fagyizni, utána biliárdozni. Egyáltalán nem volt unalmas, pedig azt hittem, nem lesz már több téma, amiről beszélgethetnénk. De hála az ő őrült meg az én dilis jellemünknek, egyáltalán nem untattuk egymást :)
Szerintem csak másként kéne hozzáállni a dolgokhoz. Meg olyan személyt találni, aki már ránézésre sem untat. Mert ahogy leírod, azok alapján a kedves partnereid nem valami izgalmas személyiségek. Olyat kell találni, aki megmozgat benned valamit, és így még ha a csigák szaporodását is ecsetelné, te akkor is lelkesen és érdeklődve figyelnéd- és nem csak megjátszanád ezt. :)
van önbizalmam nem vagyok nagyképű de mégse kellek nektek túlságosan, mondjuk mindig figyelek arra hogy határozott legyek mondjuk de a túl rámenős lányokkal már nem bírok el.. ez van, aki veled elbír az meg úgyis meg akarja kurni az egész várost :/
Nem mindenkinek egy romantikus vígjáték az élete még a bombanőknek se biztos xD
F19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!