Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmasnak tartom a hagyományos értelemben vett randit.
Szerintetek ez baj?
Figyelt kérdés
A legtöbb ember úgy éli meg a randizást, ami lehet első, második, harmadik...stb., hogy elmegy a kiszemelt lánnyal/fiúval egy kávézóba, beülnek, beszélgetnek. Másik lehetőség, hogy sétálnak valahol, vagy moziba mennek... Meg a többi hasonló program. Na én ezeket már valahogy nagyon unom. Én már annyiszor randiztam ilyen beülős helyeken, hogy azt el sem tudom mondani, de szerintem borzalmasan rossz. Beszélgetni olyan témákról, hogy mi a kedvenc filmem, milyenek voltak az előző kapcsolatok...stb. Aztán a második randi is ilyen, nem történik semmi érdekes, harmadik is, még csak a kézfogásig se jutunk el... Vagy lehet, hogy a pasikkal van a gond, akikkel találkozom? Mert az nagy probléma, ugyanis én már annyi ilyet átéltem, hogy akkor ez azt jelentené, nincs is "igazi" férfi a környékemen :S Mind csak ilyen kis puhányka, kis unalmas, akik semmit se mernek csinálni, valamikor még (gyakran) önálló ötletük sincs semmilyen téren, tiszta papucsok. Mit gondoltok, mi lehet a probléma? Tényleg ilyen szánalmasak (bocsi) a férfiak manapság? Vagy csak nekem nagyon az elvárásaim? (21/L)
Nyugodj meg, kérdező, százezrével vannak a városban olyan férfiak, akik az 1. randin félórán belül meg akarnak dugni, és ha nem állsz kötélnek, akkor ott is hagynak a fenébe. A legtöbb nő pont amiatt siránkozik, hogy csak ilyeneket talál. Szerintem kérj el pár telefonszámot valakitől.
2012. aug. 26. 20:40
12/25 anonim válasza:
én se szeretem.. eleve jobban szeretek nem randikörülmények között ismerkedni, de ha már muszáj, akkor se beülős-mozizós-mi a kedvenc filmedes legyen, szerintem ezt normális, h unod.
2012. aug. 26. 20:56
13/25 A kérdező kommentje:
Én még olyannal nem találkoztam, aki személyesen merte volna mondani, hogy csak dugni akar. Azt nem mondom, hogy belemennék, de hálát adnék az égnek, hogy végre valaki mer valami mást is mondani, nem csak a szokásos mi a kedvenc dolgokat, meg mi jót csináltál ma (utóbbitól herótom van).
2012. aug. 26. 21:21
14/25 A kérdező kommentje:
9.
Ha nudista strandra nem is, de "sima" strandra szívesen mennék. 1-szer voltam is ott egy fiúval (persze az én ötletem volt), de eléggé katasztrofális volt, olyan félszegen viselkedett, még úszni se mert.
2012. aug. 26. 21:25
15/25 anonim válasza:
de azért látod,hogy vannak még ilyenek...elég sok ötletem lenne randihelyre,de a csajok nem díjjazzák őket...pff.
2012. aug. 26. 21:32
16/25 A kérdező kommentje:
Én örülnék neki, ha leírnád az ötleteidet, hátha valaki tanul belőle :)
2012. aug. 26. 21:35
17/25 anonim válasza:
Kinek jutott még az eszébe,pl éjfélkor egy óriáskerék tetején az 1.csók?really,biztonsági őrrel megbeszéltem az egészet...végülis élvezte a csaj :D de voltak már ennél húzósabbak is ami után már nem beszélt velem a csaj pedig csak kedveskedni akartam
így adódott,h már 1 éve nem csajozom,semmi kedvem megint beégni meg azt hallgatni h ez azét durva volt jobban örültem volna ha simán moziba megyünk etc
2012. aug. 26. 21:38
18/25 A kérdező kommentje:
Írd le azokat is légyszi, nagyon kíváncsi vagyok!
2012. aug. 26. 21:40
19/25 anonim válasza:
Voltak merész ötleteim.
Romániai erdőben túrázás csak az nem volt a tervemben h találkozunk 1 falka farkassal.Vagy az eddigi legmerészebb,3.randihelynek Pripjaty...emlékezetess lett volna az 100
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!