Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Nem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nem akarok unalmasnak tűnni!

Figyelt kérdés
A barátom szombat estére egy kis összejövetelt csinál a munkatársainak és a közeli barátainak, ahova engem is meghívott. Külföldről írok, még nem beszélem jól a nyelvet, nem is nagyon vannak ismerőseim, mert nem igazán tudok kommunikálni és egyszerűen nem tudok mit mondani az embereknek. Szeretném, ha a barátai kedvelnének, de már előre félek, hogy nem lesz mit mondanom, unalmasnak és félénknek fognak tartani. Pedig nem vagyok ilyen unalmas, csak ez az új környezet nehéz..
2011. dec. 1. 16:53
 1/5 Randy Orton ***** válasza:
Melyik ország ?
2011. dec. 1. 16:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Spanyolország
2011. dec. 1. 16:59
 3/5 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Szerintem ez teljesen érthető, és mivel (ha jól értem) felnőttekről/érett emberekről van szó, nem hinném, hogy ezt nehéz felfogniuk:) Meg gondolom a barátod azért szól nekik, hogy mi a helyzet:P
2011. dec. 1. 17:00
 4/5 Ezio Auditore d. F. ***** válasza:
Ma már rengetegen beszélnek angolul, használd azt, ha tudod.
2011. dec. 1. 17:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, felnőtt emberek :)

És angolul is beszélek, így fogok kommunikálni, csak elkezdenek majd egy beszélgetést, amihez nehéz lesz kapcsolódnom. És nem igazán tudom, hogy mondhatnék ami érdekes lehet a számukra

2011. dec. 1. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!