Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » így első randi után ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

így első randi után ezek szerint tényleg komolyan érdekelném? Ettől még ugye akkor nem tarthat unalmasnak? (bővebben lenn)

Figyelt kérdés

szóval ma találkoztam egy sráccal,elég jól el voltunk,nevettünk is sokat,a kezdeti feszültség is feloldódott:)de a beszélgetés folyamán azt tapasztaltam h ő sokkal több élménnyel gazdagabb,így ezekről mesélni is többet mesélt(magam is alig hittem el h élhetett ennyi mindent át).persze én is meséltem de sajnos kevesebbet meg olyan kis semmiségnek tűntek az övéihez képest.volt egy pillanat amikor azt éreztem h egy ilyen srác mit is akarhat tőlem hiszen ilyenekről én nem tudok mesélni,lehet h nekem egész életemben nem lesz ennyi érdekes élményem mint neki most ennyi idősen,igyekeztem ezen a gondolatomon gyorsan felül kerekedni.

de emiatt ugye még nem tarthat unalmasnak? persze más dolgokról is beszélgettünk.nem találkoztam eddig hozzá fogható sráccal,rendkívül szimpatikus.úgy tűnik én is neki:)

a randi kb 3-3,5 órás volt,ami nem is olyan rossz ha belegondolunk:)

majd haza vitt, elköszönés előtt kissé zavarban is volt(egész végig magabiztos volt még nem láttam eddig előtte h zavarban lett volna) majd mosolyogva mondta h mennyire jól érezte magát és h ha rá érek a következő napokban találkozhatnánk:) erre természetesen én is mondtam h nagyon jól éreztem magam vele ,meg h nagyon örülnék a találkozásnak:) szóval így váltunk el.csók meg ilyesmi nem volt hiszen még nem annyira ismerjük egymást,találkozás előtt is csak pár mondatot váltottunk.

huszon évesek vagyunk mindketten.

mi a véleményetek?

2012. aug. 12. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát hajrá. Nem hinném, hogy unalmasnak találna, akkor nem mondta volna, hogy találkozzatok még.

24/N

2012. aug. 12. 22:58
 2/4 anonim ***** válasza:

3-4 óra nálam is egy randi, de én 30 feletti vagyok. Nekem sem volt unalmas az életem. Biztos vagyok benne, hogy volt néhány lány, akikkel azért nem találkoztam többet, mert féltek, hogy kevesek nekem, csak meg akarom dugni őket egyszer. (Néha ez igaz is lett volt vagy igaz lett volna.)

Nekem attól lesz unalmas egy lány, ha semmiről sincs véleménye. A humor és a kreativitást viszont nagyon értékelem.

2012. aug. 13. 01:01
 3/4 A kérdező kommentje:
humorral és kreativitással azért el vagyok látva:) köszi most ez így már sokkal biztatóbb:)
2012. aug. 13. 10:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy komolyan érdekled. :)
2012. aug. 26. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!