Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi,4 éve belé vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi,4 éve belé vagyok zúgva, milyen filmet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, Marci vagyok. 17 éves vagyok, és ma az egyik osztálytársnőm átjön filmezni, akibe már 4 éve bele vagyok zúgva. Az utóbbi hónapokban nyitott felém, közvetlenebb lett a kapcsolatunk, azt hiszem alakulgat. Valami olyan filmet szeretnék vele megnézni, ami picit izgulós, de nem horror! Vagy valami olyasmit amit összebújva, együtt "drukkolva" tudnánk nézni. A romantikus nyáladzásokat se én, se Ő nem szereti(hát nem főnyeremény?). Van pár film, amit mindkettőnk látott, és be is jött. El is árulta, hogy ezeknél a filmnél úgy odabújt volna valakihez, csak épp nem volt senki. Élve eltemetve, 127 óra, Perzsia hercege, Lopott idő, Csúcs hatás. Ezek jutottak kislányos zavaromban hirtelen eszembe. Mind2-en ilyen stílusú filmeket szeretünk, főleg az egyszereplős filmekért vagyunk oda, mint az élve eltemetve. Azt moziban láttuk baráti társasággal, mind2-en "sokkot kaptunk", de tetszett. Na hát valami ilyesmi filmek ajánlását várnám, hogy az összebújásból akár más is lehessen.:) Fontos, hogy kaland, akció stílusú filmek legyenek, nem azt akarom, hogy elaludjon a vállamon, hanem hogy... Értitek...:) Nem, nem egyből azt... Vagyis nem feltétlen...:) Hálásan köszi, ha bejön a segítségetek holnap jön a beszámoló.:) Pacsi.:)
2012. aug. 11. 16:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Pillangó Hatás
2012. aug. 11. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Mélytorok 7
2012. aug. 11. 17:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Én a csúcshatást ajánlanám, mert izgulós, mégsem durva, de azért "összebújós". Vagy azt már láttátok mind a ketten?
2012. aug. 11. 17:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Na erre kíváncsi vok :D
2012. aug. 11. 17:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Mission Impossible, Batman filmek
2012. aug. 11. 17:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Csúcshatást láttuk moziban. Első 2, mindjárt elolvasom röviden h miről szól a film, de köszi.:D
2012. aug. 11. 17:08
 7/10 A kérdező kommentje:
#2 idióta.-.-
2012. aug. 11. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
Éhezők viadala:)))
2012. aug. 11. 19:31
 9/10 anonim ***** válasza:
nagyon emlékeztetsz az egyik ismerősömre...:D
2012. aug. 11. 23:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Megnéztük a pillangóhatást, majd nálunk aludt. Együtt aludtunk, egymás mellett összebújva valami isteni volt. De az nem volt! És nem is bánom! Nagyon imádom! Köszi.:D
2012. aug. 12. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!