Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 évesen hol-hogy kéne csajoznom, barátnőt szereznem?
Suliból már több lánnyal volt hogy összejövök de semmi jó nem sült ki belölle...
Szóval, tudtok tanácsot adni??
17:33-as köszi a választ.
Volt olyan h egyedül voltam egy strandon, és ott volt egy lány szintén egyedül, de valahogy nem mertem megszólítani, együtt vártunk a csúszdára stb... de nem mertem megszólítani..
Am. nem mára tervezem a szüzesség elvesztését...
Jajj ne márr hagyjátok már békén szegényt ö tudja mit akar manapság a 9 éveseknek is komoly kapcsolatuk van egy 13 évesnek miért ne lehetne barátnöje?!
Abban semmi rossz nincs gyerekkori szerelem szép söt ha belegondolsz többet ér mint a mostani bármelyik...
Nem kell ezért cikizni..!!Egyik ötök sem volt 13 évesen szerelmes .. azt meg nem hiszem el!!!Egyébként és ezeket ajánlom: Internet, koncertek, strand, bulik.. szinte bárhol:P
17:33-as anyuka vagyok.
A pillanat elszáll, ha nincs bátorságod megszólítani, lehet nem lesz több lehetőséged rá.
Bátran!
Ha elutasít? Üsse kavics, annyi lány van, ne torpanj meg, legyél mókás,bohókás,vicces, a lányok buknak az ilyesmire!
Ezért javaslom az elsöt vagyis az
Internetet ott tudsz beszélgetni és nem fogsz megijedni aztán megbeszéltek találkozt vagyis ilyesmi, de máskor merd megszolitani bármilyen ürügyel hidd el menni fog az .
Például :
Te hányadjára mész erre a csuszdára tetszik e.. .
17:33 as anyuka!
Nagyon jó fej vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!