Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen miért olyan könnyű csajoznom?
Figyelt kérdés
Józanon hozzá se merek szólni egy csinos lányhoz.
Részegen, meg simán oda megyek, és elmondom mennyire bejön nekem.
Mi ennek az oka?
2011. szept. 26. 17:20
1/9 anonim válasza:
Te ugye nem vagy egy született zseni?
2/9 anonim válasza:
Az alkohol feloldja a gátlásokat, ezáltal bátrabb/felelőtlenebb/ leszel.
3/9 anonim válasza:
Mert olyankor nincsenek gátlásaid,te sügér -.-
4/9 anonim válasza:
és az csajozás h odamész hozzá részegen és a szemébe mondod h, Heyyy bejössz nekem...?
5/9 anonim válasza:
Hidd el ember bárki bármint mond, mi fiúk azért megyünk buliba, hogy csajozzunk. Fiatalon ez nem is gáz. Volt olyan is, hogy a csaj nevét se tudtam, de smároltam vele mert jó nő volt. Aztán olyanra is volt példa, hogy a spanom a szemem láttára a volt barátnőmmel csókolózott, ezért én meg a spanom volt nőjét szedtem fel:D De a legjobb ami nem rég történt velem, hogy egy csaj (akibe már bele vok esve elég régóta) smároltam velem. Én ezeket szép emléknek fogom fel.
6/9 anonim válasza:
Az alkohol jót tesz a csajozásnak... én 1 discoban arra tértem magamhoz ,h 1 lánnyal táncolok ,de nem emlékeztem ,h hogy kerültem oda.sajnos soha nem emlékszem ,h ilyenkor mit mondok xD
7/9 anonim válasza:
"smároltam velem" azt hogy? :D
8/9 anonim válasza:
A műszaki részlegen még jobb a csajozás.
9/9 balazs00xx válasza:
részegen nem könnyebb csak bátrabb vagy xDDD és ennyi :D
attól még ugyan olyan vagyXd és ha szerencséd van más részeg csajokhoz mész oda akiknek tök mindegyXd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!