Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Részegen miért olyan könnyű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen miért olyan könnyű csajoznom?

Figyelt kérdés

Józanon hozzá se merek szólni egy csinos lányhoz.

Részegen, meg simán oda megyek, és elmondom mennyire bejön nekem.

Mi ennek az oka?

2011. szept. 26. 17:20
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Te ugye nem vagy egy született zseni?
2011. szept. 26. 17:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Az alkohol feloldja a gátlásokat, ezáltal bátrabb/felelőtlenebb/ leszel.
2011. szept. 26. 17:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Mert olyankor nincsenek gátlásaid,te sügér -.-
2011. szept. 26. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
és az csajozás h odamész hozzá részegen és a szemébe mondod h, Heyyy bejössz nekem...?
2011. szept. 26. 18:26
 5/9 anonim ***** válasza:
Hidd el ember bárki bármint mond, mi fiúk azért megyünk buliba, hogy csajozzunk. Fiatalon ez nem is gáz. Volt olyan is, hogy a csaj nevét se tudtam, de smároltam vele mert jó nő volt. Aztán olyanra is volt példa, hogy a spanom a szemem láttára a volt barátnőmmel csókolózott, ezért én meg a spanom volt nőjét szedtem fel:D De a legjobb ami nem rég történt velem, hogy egy csaj (akibe már bele vok esve elég régóta) smároltam velem. Én ezeket szép emléknek fogom fel.
2011. szept. 26. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Az alkohol jót tesz a csajozásnak... én 1 discoban arra tértem magamhoz ,h 1 lánnyal táncolok ,de nem emlékeztem ,h hogy kerültem oda.sajnos soha nem emlékszem ,h ilyenkor mit mondok xD
2011. szept. 28. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:
"smároltam velem" azt hogy? :D
2011. szept. 30. 11:17
 8/9 anonim ***** válasza:
A műszaki részlegen még jobb a csajozás.
2011. szept. 30. 18:47
 9/9 balazs00xx válasza:

részegen nem könnyebb csak bátrabb vagy xDDD és ennyi :D

attól még ugyan olyan vagyXd és ha szerencséd van más részeg csajokhoz mész oda akiknek tök mindegyXd

2011. okt. 13. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!