Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lány részegen azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány részegen azt mondja, hogy tetszem neki, az úgy is van?

Figyelt kérdés

Ismerősömmel nem sokat szoktam beszélni, de folyton engem bámul de amikor volt buli, akkor kicsit ittas volt, és oda jött, és mondta, hogy nagyon tetszem neki, meg milyen jól nézek ki.

De, nem viccesen mondta,m hogy poénkodna, hanem tökre komolyan.

Ez mennyire hihető?

Amikor az ember részeg, akkor mennyire kamuzik?

2011. szept. 16. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer részegen közöltem egy tök idegen sráccal, hogy halálosan szerelmes vagyok belé, és vegyünk egy beaglet.

Én nemannyira gondoltam komolyan másnap reggel :D

2011. szept. 16. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Inkább szókimondóbb mint kamuzós.. Talán itt is érvényesül a Nincs csúnya nő, csak kevés alkohol elv, tehát ne vedd biztosra!
2011. szept. 16. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
A részeg ember szavai, a józan ember gondolatai. :)
2011. szept. 16. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát vagy ez az egyik véglet,mint amit az 1. hozzászóló mesélt,vagy az amit tart a mondás: A részeg ember mondja ki a józan gondolatatait :D Szerintem vagy bejössz neki vagy nem,de az biztos :)
2011. szept. 16. 15:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, amikor józan. Erre nem gondoltál még?
2011. szept. 16. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:
én elhinném neki
2011. szept. 16. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet h bejössz neki, de ne vedd biztosra. ha neked is bejön akk menj és beszélgess vele stb....
2011. szept. 17. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!