Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják a nők, hogy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kovács Pistike01 kérdése:

Miért mondják a nők, hogy mi csak a külsőségekre megyünk, amikor éppen fordítva van?

Figyelt kérdés

Mióta a neoliberális feminista fasizmus a fülükbe ültette a bogarat, hogy nekik is joguk van mindenhez, azóta teljesen elszálltak maguktól, és hiába vívtak ki már minden jogot, nekik ez nem elég. Elkezdtek megfeledkezni az igazi értékekről, az "én jobbat is érdemlek, úgyis találok majd" gondolat mentén oda jutottak, hogy elvárásaik a külsőségek felé irreálisak lettek, a hagyományos valós értékek pedig teljesen másodlagosak lettek. Az igény persze megvan arra is, viszonzásra természetesen véletlen sem kerül, de mindez teljesen lényegtelen, ha nem megfelelőek a külső paramétereid. Gyakorlatilag teljesen elkurvult a párkapcsolatok világa, nőiesség nem igazán létezik már, kölcsönös kihasználássá züllöttek a kapcsolatok. Hihetetlen, hogy még a csúnya lányok is mennyire válogatnak külső terén, pedig ha valóban ez lenne a mérce, akkor az ő húspiaci értékük konvergál a nullához. Kinek jó, hogy ilyen lett a világ?

Természetesen tisztelet a kivételnek, minden megbecsülésem az övék.

2012. aug. 15. 14:54
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

Nem okoskodom, hanem ideges vagyok, és nem ezzel a szöveggel szoktam csajozni.:)

"legszebbet választanád,nem a legrendesebbet"

Ebben nagyon tévedsz.

2012. aug. 15. 15:06
 12/56 anonim válasza:
azért mondjuk, mert kevés az olyan férfi, aki hogyha vele szembe áll egy szexi, de bunkó és egy kedves,okos, de csúnyácska lány, a 2.-at választja...
2012. aug. 15. 15:07
 13/56 anonim ***** válasza:

"ő húspiaci értékük konvergál a nullához" :)

na, itt bukott meg a te értékrended, Pistike

ugye a pap is bort iszik, meg vizet prédikál, az a különbség közted meg a pap között, hogy a pap meg is issza azt a bort...

Na, de nem akarok bunkó lenni, javaslom szemezgetésre a korábbi válaszokat! Valamilyen szinten mindenkinek számít a külső, de szeretni valakit a belső értékei miatt lehet.

2012. aug. 15. 15:12
 14/56 A kérdező kommentje:
Szerintem pont az a hozzáállás generálja a problémákat, hogy mindenki azt hiszi, hogy aki tartja magát a tradicionális értékekhez, annak csak az fáj, hogy távol ül a húsos fazéktól. Ennek köszönhető, hogy pár évtized alatt teljesen megváltozott az emberek értékítélete, és a szélsőségek felé tolódott. Röhögjetek ki, de szerintem a civilizált emberiség egyik halálos bűne, hogy lerombolja azokat a hagyományokat, amik évszázadokon (évezredeken) keresztül életben tartották. Folyamatosan nő a válások száma, csökken a nemek közötti különbség, egyre népszerűbb lett a szingli életmód, egyre több a szexuális aberráció...stb
2012. aug. 15. 15:15
 15/56 A kérdező kommentje:
Ursula olvasd végig figyelmesen az egész mondatot, akkor rájössz, hogy feltételes módban van. :)
2012. aug. 15. 15:16
 16/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem számítana a külső, ha nem szexelnénk. Mégis hogy feküdjek le valakivel, aki nem tetszik? Egy kapcsolathoz márpedig hozzátartozik,és nem arra szoktam gondolni szex közben, hogy jajj de rendes ez a pasi...
2012. aug. 15. 15:31
 17/56 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, sok mindenben igazad van, én is elég konzervatív vagyok, csak kissé cinikus, és csak néhány dologban aberrált, de mindenkinek lehet valami bogara. :)

Nos, perverziók az ókorban is voltak, az sem volt jobb, amikor tanu téma volt a szex, nem hiszem, hogy a nők attól boldogabbak voltak, vagy boldogabbá tudtak tenni egy férfit, hogy nem választhattak maguknak önszántából partnert. Gondold ez végig azért a másik nem szemszögéből is, és rájössz, hogy indokolt volt az emancipáció. A tény, hogy most értékválság van, de ez más lapra tartozik. Azét nincs barátnőd, mert haragszol a nőkre a visszautasítások miatt. :) Majd lesz neked is, nyugi.

2012. aug. 15. 15:37
 18/56 ASOT ***** válasza:

nekem is megvannak ugyanúgy az igényeim külsőt tekintve egy nőnél. És amit leírtam az első kommentben ahhoz csak azt csatolnám hozzá, hogy nem mindegy kinek fogom meg a kezét kivel sétálok végig az utcán akire azt mondom h igen ő az...

Számít igen számít a külső, aki nekem ronda az lehet h másnak szép....és így tovább.

De a belsőt, ha csak nem, itt Gyakorin ismered meg :) akkor a belsőt később látod. :)

2012. aug. 15. 15:40
 19/56 A kérdező kommentje:

Te sem érted, hogy mit akarok mondani. :)

Nem arról van szó, hogy nem számít a külső egyáltalán, hanem hogy az egészség mérték nincs már jelen. Teljesen szélsőségesen és abnormálisan nőtt meg a jelentősége, míg más, ettől sokkal fontosabb értékek viszont teljesen háttérbe szorultak.

2012. aug. 15. 15:41
 20/56 ASOT ***** válasza:

De igen én értem mit akarsz mondani!!

Csak én az alapokról beszélek! comprende??

Szerintem ezt fogalmazd úgy hogy "Nem elég ha jól néz ki, nem elég ha pénze" Hanem kib@szott extra k*rvajól nézzen ki!!

2012. aug. 15. 15:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!