Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi egy kicsit is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi egy kicsit is ismeri a lányt közelebbről, aki bár nem annyira tetszik neki, de értékeli a belső értékeit akkor össze szeretne jönni a lánnyal, de fordítva ez miért nem igaz?

Figyelt kérdés
Egy lány hiába ismeri a pasit régebbről és tudja, hogy jók az értékei , de nem annyira tetszik neki a pasi, de nem is csúnya annyira számára, de ezek ellenére sem jönne össze vele. Tisztelet a kihalófélben lévő kivételes lányoknak akik nem ilyenek. A fiúk képesek kompromisszumokat kötni valamilyen szinten egy lány külsejével kapcsolatban, fordított esetben a másik nem részéről általában sajnos ennek legkisebb szikráját sem lehet tapasztalni. Most úgy általánossában írtam, mert van sok olyan lány aki nem ilyen, mint amit leírtam, de szerintem a 2/3 os többségre igazak a leírtak. Miért van ez így?
2012. febr. 24. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem pont annyi pasi képes erre ahány nő. Az meg más kérdés h szted nem szép a csaj, mert ugye mindenkinek más az ízlése
2012. febr. 24. 19:31
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod, ez általánosítás. Legalább ugyanannyi pasira igaz ez mint lányra...szerintem.
2012. febr. 24. 19:32
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez kapitális baromság, hogy mindenkinek más az ízlése. A legtöbb tizenévesnek mint az C ronaldo, Zac Efron vagy hozzájuk valamelyest hasonlító féle pasik jönnek be, nem pedig a mr bean, Alekosz típusú pasik fiatalabb kiadásban. Ha más lenne az ízlésük, akkor erre is sokan buknának, meg arra a típusra is. De nem ezt látom.
2012. febr. 24. 19:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha viszont úgy értetted, hogy van lány akinek Brad Pitt, van akinek G. Clooney tetszik és van akinek Andy Garcia típusú pasi tetszik, akkor egyetértek veled. Csak az a baj, hogy mind a 3 nagyon jóképű. Ez a szörnyű.-
2012. febr. 24. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne csak a szélsőségeket nézd, meg ne sztárokkal példálózz. Egy példa csak neked: Átlagos csaj vagyok (semmiféle sztárra nem hasonlítok) A vőlegényemnek én vagyok a legszebb a világon viszont egy heverja azt mondta h neki az arcom nem jön be
2012. febr. 24. 19:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Bocsi, én kb egyiket sem ismerem azok közül akiket felsoroltál :D De amelyiket igen, azt is bűnrondának tartom. Miért ne lehetne egy lány olyannal aki teljesen megfelel neki? A fiúknak is van joga olyat keresni. A szerelem nem egy irányítható dolog, ami logikus levezetésből származik, hogy hát jó ember, nem számít ha kicsit nem tetszik kívül, hát akkor szeressük. Szerelem vagy van vagy nincs. Ja persze, aki nem szerelemből jár annak tényleg logikáznia kell.

És igen, baromi nagyot általánosítasz. A földön nem csak Mr. Bean és Clooney típusú férfi van, sőt ez a kevesebb. A többség egyszerűen csak átlagos és különböző. Kompromisszumokat meg a kapcsolatban kell majd kötni amikor szerelmes vagy már.

2012. febr. 24. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Te fiú vagy, ugye? Namost a női logika az nem így működik. A nők is tesznek engedményeket, csak amikor vkit le akarnak rázni, nem mindig tudják pontosan megfogalmazni, hogy mi a bajuk az illetővel. Ilyenkor egy kis csúsztatással rázzák le, mint a "nem tetszik külsőre". Többnyire olyan srácoknál jön ez elő, akik nem önmagukat adják és így a viselkedésük valamelyest ellentmondásos. Ez nem feltétlen tudatosul a lányban, csak azt érzi, hogy vmi zavarja.
2012. febr. 24. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!