Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért utasítják el a lanyok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítják el a lanyok a kevés keresetű fiúkat?

Figyelt kérdés
100 ezer ft alatt.
2012. aug. 13. 10:08
1 2 3 4 5
 21/43 Pj0tr ***** válasza:
41%

#19:"Azért, mert egy csóró pasival nem lehet családot tervezni.

Nem normális dolog pl. úgy gyerekeket vállalni, hogy egyik albérletből a másikba vándorolnak, minden hónap végén alig jönnek ki a pénzből, stb."

Komolyan mondom te ilyen biztosíték kivágós fajta vagy... Szerinted csak a férfinek kell arról gondoskodnia, hogy ne hónapról hónapra éljenek? Vagy hogy ne össze-vissza költözgessenek? Remélem legalább szép vagy, mert tipikusan "a tarts el, mert nő vagyok és ha kedves vagy megengedem, hogy megdugj" kategória vagy és csak egy bizonyos kategóriájú pasiknak fogsz kelleni (persze ha megvannak az adottságaid, ami lássuk be 40 éves korodig fog szólni). Viszont ha nem vagy hajlandó kivenni a részed a család életének minden részen, akkor ne csodálkozz, ha:

1) Használati tárgy leszel

2) Semmibe sem szólhatsz bele

3) 45 éves korodra egyedül leszel, kisemmizve

Fontos, hogy nagyjából ugyanannyit keressen a két fél és ennek megfelelően lőjék be az életszínvonalat. Mert ne várja el a nő, hogy olyan színvonalon éljenek, mint az a család, akinek bejön a konyhára ha 600 ezer forint (persze két fő részéről, nagyjából egyenlő részben), miközben ő keres 0 forintot...

2012. aug. 13. 14:37
 22/43 Golan Trevize ***** válasza:
Pj0tr: férfi vagyok, és eltartom a családomat. ;)
2012. aug. 13. 14:40
 23/43 anonim ***** válasza:
70%

egy férfi tudja eltartani a nőt és a családját, ha arra kerül a sor, 100 ezer alatt, sőt 150 ezer alatt ez nyilván nem megy

én teljesen megértem a lányokat, akik nem állnak le egy csóró sráccal

szerencsére én magyar viszonyok között viszonylag jól keresek 250 nettó, nekem, ilyen gondom nincs

és van előttem egy szép karrier, amire építhetek

az, hogy ki mennyit keres sokat elárul a szorgalmáról, tudásáról, érvényesülési képességeiről, tehát aki sokat keres, az jobb, értelmesebb pasi is valószínűleg

26/F

2012. aug. 13. 15:53
 24/43 anonim ***** válasza:
70%

Amúgy aki 100 ezer alatt keres, az nem egy sikeres ember, nem tudom mit csinált az iskolában, de hogy nem tanult, az biztos, ilyen léha emberrel meg ki akar leélni egy életet?

100ezernél még egy szakmunkás is többet keres...

szóval valami nagyon primitív betanított munkásról beszélhetünk ebben az esetben, aki semmit nem hozott ki magából, nem képezte magát és most sír, hogy csak 100ezer alatt keres.

26/F

2012. aug. 13. 15:58
 25/43 A kérdező kommentje:
En csak azt nem ertem hogy ha itt mindenki megfeleloen keres, akkor miert mondjak mindig a hiradoban, hogy az orszag legnagyobb resze a letminimum alatt el?
2012. aug. 13. 16:06
 26/43 anonim ***** válasza:
52%

Nos én nem járok akárkivel, ugyan is én Extra tartós és hosszútávú kapcsolatokra gyúrok. Csak olyan férfivel jövök össze akivel az egész életemet el tudom képzelni, biztonságban érzem magam mellette és tudom, hogy szeret.

Tehát biztonság: minden szempontból, így anyagilag is. Közös háztartást vezetni nagy felelősség.

Én iskolába járok, de dolgozok mellette. Nem tudok úgy tartós jövőt elképzelni egy olyan ember mellett akivel a kettőnk fizetése éppen, hogy csak elég hónap végéig és nem halunk éhez.

Evvel szemben avval a férfival aki képes anyagi biztonságot nyújtani, az egész életemet el tudom képzelni. Ha pár év múlva becsúszik egy baba, teljesen véletlenül, akkor ne legyen probléma, ha az én fizetésem kiesik 1 évre. Hogy ne azt jelentse a "szűkösre húzzuk a nadrágszíjat", hogy nem fizetünk ki 6 számlát, hogy a gyereknek tudjunk pelenkát venni. Meg hetente csak 1x eszünk főtt ételt, mert nem fér bele a keretbe.

Én konzervatív ember vagyok, az ember a párját egy életre választja meg. Ha a férfi akar a ház ura lenni, akkor tegyen le valamit érte az asztalra. Tartson biztonságban.

Nyugodtan bárki mondhatja rám, hogy felszínes és pénzéhes vagyok. Mert nem érdekel mások véleménye. Csak az érdekel, hogy amennyit kitudok hozni az életemből, azt megtegyem.

19/L

2012. aug. 13. 20:08
 27/43 Pj0tr ***** válasza:
81%

Golan Trevize: Ha nem vagyok indiszkrét mennyit teszel le az asztalra minden hónapban? Csakmert a KSH szerinte a 2011es átlagfizetés 213e forint bruttóban, vagyis 141e forint nettó. Ha abból indulok ki, hogy én, a környezetemben lévők illetve az épületben, ahol dolgozok, mennyit keresnek, akkor bizony nagyon sok embernek kell ez alatt keresnie, hogy kijöjjön ilyen átlag.

És esetedben persze az sem mellékes, hogy honnan indultál. Félre ne érts, nem irigykedem, de nem mindegy, hogy az ember 8000-ről mássza meg a Mount Everestet vagy 0-ról indul. (Nyilván az utolsó 800 méter a legnehezebb, de az előtte lévő 8000 sem semmi)

Ettől függetlenül továbbra is az egyenlőség híve vagyok. Nem zavar, ha többet keresek, sőt az is magasról lesz@rom, ha épp a páromnak megy jobban, de látszódjon, hogy ő is ugyanúgy odateszi magát. Nyilván ugyanúgy elítélem a kitartott férfiakat is.

Azok a lányok pedig, akik a férfitől várják a biztonságot, remélem semmit nem követelnek azokból a kiváltságokból, amiket a szüfrazsettek kezdek el kiharcolni!

Mert nem úgy van ám, hogy csak a jó, számunkra kényelmes dolgokat kérjük a teljes egyenlőségből. Igenis ha egyenlőek vagyunk, legyünk felelősségben és terhekben is egyenlőek.

Aki pedig a hagyományokhoz ragaszkodik. Szerintetek mi volt a nő régen? Lehet, hogy az idő megszépíti a történelmet, de akkor is csak árucikk volt. Most ne azokból a szép mesékből indulj ki amikor a jobbágy lyányka beleszeretett a parasztfiúba, már csak azért sem mert akik anyagi biztonságról beszélnek, nem hiszem, hogy egész nap a mosóteknő mellett szeretnének lógni. Az életszínvonal - aminek mindenki megszállottja - akkori megfelelője valahol a nemeseknél kezdődött, akik már a gyerek születése pillanatában tudták, hogy kihez fog hozzámenni (a férfi gyakran már akkor felnőtt férfi volt amikor a lány született, szóval elképzelheted).

2012. aug. 14. 08:28
 28/43 anonim ***** válasza:
41%

Kedves #24, már ne haragudj, de felháborító a véleményed!

Szóval aki 100 ezer alatt keres, az csak egy primitív betanult munkás. Szerinted! Tudod, én recepciós-adminisztrátor vagyok, a cégem pedig havi 90 ezer Ft-tal vág haza, pedig angol nyelvtudással is rendelkezem, ami ráadásul elvárás a cégnél! Csak az egyéb (nem a cég által adott!) juttatások miatt kersek havi 100-nál többet! Öcsém informatikus végzettsége ellenére segédmunkás, heti 40 órában havi 50 ezer(!) Ft-ért dolgozik, mert sehol máshol nem hajlandóak alkalmazni őt.

Na most szerinted képzetlenek és hülyék vagyunk ugyebár... Mindkettőnknek 4-es átlag fölötti érettségije van OKJ-s képzéssel. Mellette említhetném a magam fizika emelt szintű érettségijét, valamint a független biztosításközvetítői képesítést és a középfokú angol nyelvvizsgát.

Én soha nem fogom megérteni azt a lányt, aki csak a csórósága miatt utasít el egy srácot. A qrva életbe, hát a belső értékek már nem is számítanak?! :@ Egy zsírgazdag, beképzelt, nagyképű p*csnek (még ha rosszul is néz ki) ezek miatt van jóval nagyobb esélyük egy csóró, de egyébként kedves, odafigyelő, udvarias srácnak, aki szívét-lelkét beleadná abba, hogy mindent megadjon egy lánynak, ami a lehetőségeiből kitelik. Mert nektek más se számít, csak az a qrva anyagi biztonság, ti még azt is eltűritek, ha a párotok ver illetve a sz*rik a gyerekre, csak dőljön a pénz :@

Lehet tolni a vörös kezeket, de akkor cáfolja is meg az illető, hogy nem így van, ahogy írtam!

2012. aug. 14. 08:35
 29/43 anonim ***** válasza:
24%
srácnak = srácnál
2012. aug. 14. 08:41
 30/43 Golan Trevize ***** válasza:
83%

Pj0tr: nem fogok konkrét számot mondani, remélem megérted, de az átlag fölött keresem. viszont nem tartozom a felső tízezerbe sem.

a feleségem nálam kevevesebbet, de ő is az átlag fölött keresett. de most gyesen van. amennyivel kevesebbet kap emiatt, az több, mint az itt emlegetett pénz, amennyit az a férfi keres, akivel nem állnak szóba a nők.

nos, mi pont emiatt mertünk összeházasodni, és gyereket vállalni, mert tudtuk, hogy ennyi bevételkiesés sem fog minket földhözvágni.

azt az esetet sem szabad gyerekvállalásnál figyelmen kívül hagyni, hogy mi van, ha nem is egy, hanem kettő-három gyerek lesz hirtelen.

szóval van ez az elméleti férfi, aki 100 ezret keres. megszül a felesége, és legyen csak egy gyerek. a nő tegyük fel, hogy meg fogja kapni a maximális gyest.

arról nem volt szó, hogy a 100 ezer az nettó vagy bruttó, de merészelek nettóval számolni.

ekkor az egy főre jutó kereset kb. 60 ezer forint lesz.

legyen mázlista a család, ruhákat, felszerelést kapnak használtat a rokonoktól. pelenkát is textilt használnak. tehát a gyerekre csak a megnövekedett rezsiköltség fog jutni.

ha nincs internet, tv is csak antennás, és spórolósak, akkor is a fűtést beleszámolva lesz vagy 30 ezer forint a havi rezsi.

legyenek mázlisták, és legyen saját lakásuk, amin még hitel sincs. ekkor is havi kb. 150 ezer forintból kell kijönniük.

igen, ki lehet jönni ennyi pénzből. de hogy a gyerek egy különórá nem fog tudni elmenni, vagy a család kirándulni/nyaralni, az is biztos.

kocsit sem fognak tudni fenntartani.

persze, lehet kocsi, meg nyaralás nélkül élni, meg felnevelni a gyereket, de most őszintén: az a normális élet, hogy be vagy zárva a négy fal közé, minden hónapban kicentized a költségeket, és a gyerekednek sem tudsz ennél többet nyújtani? még állatkertbe sem fogod tudni elvinni...

fel lehet nőni parizeres kenyéren is, de senkinek nem kívánom, hogy ne ehessen rendszeresen ennél jobb kaját.

a normális élet az havi nettó 100 ezer/főnél kezdődik.

ennél kevesebb pénznél nem érdemes gyereket vállalni.

mert nem maga a pénz számít, hanem a szolgáltatások és javak, amire be tudod váltani.

én is onnan jövök, hogy minden hónap végére koppra elfogyott a pénzem. de zavart, és tettem ellene. és akkor nem is mertem volna családalapításon gondolkodni.

és lehet jönni a demagóg dumával, hogy nem baj a szegénység, csak szeretet legyen. mert szeretet olyan családban is van, ahol a szülők nem dolgozzák halálra magukat, mégis van mit az asztalra tenni enni.

2012. aug. 14. 09:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!