Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy ronda fiú feltesz ide...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ronda fiú feltesz ide egy kérdést, hogy ha ronda is de a lányok miért utasítják el, akkor miért azt válaszolja az összes lány, hogy nem is vagy ronda és tuti a belsőddel van baj?

Figyelt kérdés
Amikor meg ez a pasi magarol kuld kepet ezeknek a lanyoknak, akkor 10 bol 7 lany miert lapìt, miért nem ir vissza, hogy nem is vagy ronda? Rajonnek hogy megiscsak ronda? Nem lennr egyszerubb lanyok leirni az igazat szegeny sracnak, hogy nagyon gàzul nezel ki, keves eselyed van, hogy valaha is legyen baratnod?
2012. júl. 30. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert ez nem így működik. Nem azért fog valaki beléd zúgni, mert mutatsz magadról egy képet, hanem azért, ami vagy. Ezt nem lehet egy képpel megmutatni. Először állj a tükör elé, és fogad el magad. Ha folyamatosan ilyen negatív a kisugárzásod, soha nem fogsz találni senkit.
2012. júl. 30. 11:40
 2/7 anonim ***** válasza:

én egyszer leírtam egy srácnak, hogy szerintem miért előnytelen a külseje, és min kéne változtatnia, erre teljesen felháborodott, hogy ő nem fogja eldobni önmagát, meg hogy én milyen jogon szólok bele... :D

de volt olyan is, hogy egy magát tök rondának tartó srác amúgy szerintem teljesen okésan nézett ki, ezt meg is mondtam neki, de lesz*rta a véleményem :D hajtogatta a saját hülyeségét.

így szerintem teljesen fölösleges.

2012. júl. 30. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
ronda vagy?
2012. júl. 30. 11:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugye nem vagyok egyedül azzal, hogy nem értem miről vakerál?!
2012. júl. 30. 12:52
 5/7 anonim ***** válasza:

én nem szoktam kertelni, először még tapintatosan megmondom a srácnak, hogy kis hibája van a külsejének, de ha tovább erősködik, akkor kimondom, hogy ronda

szerintem az őszinteség mindennél jobb

ő is érzi, hogy hazudnak neki, amikor azt állítják, hogy nem is olyan vészes a külseje

ez a politikailag korrekt, mindenki jó valamiben, mindenkiben van valami érték, szeretni való, fogadd el magad, akkor mások is elfogadnak majd egy nagy önbecsapás és többet árt, mint használ

felesleges finomkodás

21/L

2012. júl. 30. 15:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez a fogadd el magad es akkor masok is elfogadnak tenylwg csak egy bizonyos szintig igaz. Ha egy fiu nagyon ronda akko masok sem fogjak akkor sem elfogadni, ha o ebbe beletorodik.
2012. júl. 30. 17:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Én vagyok az a srác, akinek azt írták lányok, hogy helyes, de én továbbra is rondának tartom magam. :/
2012. júl. 31. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!