Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ronda fiú feltesz ide egy kérdést, hogy ha ronda is de a lányok miért utasítják el, akkor miért azt válaszolja az összes lány, hogy nem is vagy ronda és tuti a belsőddel van baj?
én egyszer leírtam egy srácnak, hogy szerintem miért előnytelen a külseje, és min kéne változtatnia, erre teljesen felháborodott, hogy ő nem fogja eldobni önmagát, meg hogy én milyen jogon szólok bele... :D
de volt olyan is, hogy egy magát tök rondának tartó srác amúgy szerintem teljesen okésan nézett ki, ezt meg is mondtam neki, de lesz*rta a véleményem :D hajtogatta a saját hülyeségét.
így szerintem teljesen fölösleges.
én nem szoktam kertelni, először még tapintatosan megmondom a srácnak, hogy kis hibája van a külsejének, de ha tovább erősködik, akkor kimondom, hogy ronda
szerintem az őszinteség mindennél jobb
ő is érzi, hogy hazudnak neki, amikor azt állítják, hogy nem is olyan vészes a külseje
ez a politikailag korrekt, mindenki jó valamiben, mindenkiben van valami érték, szeretni való, fogadd el magad, akkor mások is elfogadnak majd egy nagy önbecsapás és többet árt, mint használ
felesleges finomkodás
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!