Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt közületek átlagos kinézetű pasik (tehát nem rondák) akiket mégis el szoktak legtöbbször utasítani a csajok a külseje miatt?
Ez nem így működik...
Lehet vannak akiknél tényleg ez a megállapítás a helyes, de a legtöbb ember nem úgy választ párt, hogy ez a csávó átlagos ezért nekem nem is jön be. Többnyire azért választ egy ember valakit mert ő tetszik neki, azért szerelmes valakibe, mert számára ő a "tökéletes". Számomra a barátnőm a tökéletes, számára pedig én. Holott az átlag fogalmak szerint egyikünk sem tökéletes, inkább csak átlagos. De nem a többiek véleménye a mérvadó. Te se úgy válassz magadnak csajt, hogy ez egy átlagos, akkor nekem jó lesz. Válassz kedvedre, és hódítsd meg. Ha egy bombázó tetszik merj hozzá szólni. Nincs jó vagy rossz csajozós szöveg... Azaz csak rossz van. Önmagad add. Ennyi.
Szerintem meg mindenkinek mást jelent a jó pasi. Ugyanúgy, mint nekünk a jó nő. Van olyn lány akinek a kopasz tetszik, van a kinek a macis, van akinek a hosszú hajú, van akinek a szteroid hegy, van a akinek a meleg (ők b@szt@k rá).
26/F
Én már úgy vagyok ezzel,hogy próbálkoztam elég sokat és semmi. Lehetett volna de sajnos ők meg nem voltak az eseteim :/
Most már lesz*rom az egészet,ha lesz barátnőm örülni fogok de nagyon,ha meg nem akkor így jártam.Nem ez a legnagyobb problémám.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!