Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szőrös volt a lábikóm a randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőrös volt a lábikóm a randi alatt és megfogta a srác. Most ezért nem keres?

Figyelt kérdés
Én tényleg csak véletlenül nem szőrtelenítettem, esküszöm!!! Csak elfelejtettem a dolgot! Csak amikor elkezdte fogdosni, akkor jöttem rá, hogy tök szőrös az egész vádlim, és persze jó borostás is... Nem szólt semmit a srác, de azóta nem ír. Eltelt 5 nap és a 2. randi volt... Nagyon csicska vagyok?
2012. aug. 12. 18:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. aug. 12. 18:29
 2/12 anonim ***** válasza:
58%

Valószínű ezért.5 nap azért sok.

De a csicska kifejezést mellőzzük ha csak nem vagy cigány.

2012. aug. 12. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:
borostás? az nem csak a férfiak arca szokott lenni? :O
2012. aug. 12. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
fura de elképzelhető h azértz...
2012. aug. 12. 18:30
 5/12 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele, ha normális megérti, ha meg nem, akkor nem is érte volna meg a kapcsolat
2012. aug. 12. 18:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ha csak azért nem keres mert véletlenül borostás volt a lábad akkor egy jó nagy p*cstől mentett meg az isten és minden este mondj imát emiatt. Ha neki ennyi is elég akkor nem is érdemes rá több időt pazarolni. Csicska pedig csak akkor vagy ha továbbra is csicskázol :D
2012. aug. 12. 18:32
 7/12 anonim ***** válasza:
Ciki.De ha egyébként belsőleg tetszettél neki,akkor keresne.Nem lehet hülye annyira,hogy emiatt ne adna egy esélyt.Ha meg emiatt képes eltűnni,akkor nem kár érte.Külsőségekre hajtó kis nyomi.
2012. aug. 12. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
De sok eszed van neked is. Minek mész Chubakka lábbal randizni?
2012. aug. 12. 18:36
 9/12 anonim ***** válasza:
ez egy nagyon gáz kifogás lenne, ha tényleg ez az ok, akkor nem te, hanem ő a csicska.
2012. aug. 12. 18:37
 10/12 anonim ***** válasza:
lehet meghalt nem?
2012. aug. 12. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!